Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024 16:28
ΜαγνησίαΤοπικά

Υποψήφια με τον Μ. Μιτζικό στο Ν. Πήλιο η συντονίστρια του ΚΙΝΑΛ Αργυρώ Ακρίβου






Την στήριξη της στον δικηγόρο Μιχάλη Μιτζικοό, υποψηφίου δημάρχου για το Δήμο Νοτίου Πηλίου, θέτοντας μάλιστα υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος, ανακοίνωσε η συντονίστρια της τοπικής οργάνωσης του ΚΙΝΑΛ του Δήμου Νοτίου Πηλίου, κα Αργυρώ Ακρίβου.
Η κα Ακρίβου που στην πρώτη θητεία της νυν δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Ν. Φορτούνα, συμμετείχε ως υποψήφια, έχει λάβει την απόφασή της εδώ και αρκετό διάστημα, θεωρώντας ότι χρειάζεται ανανέωση στους ανθρώπους της δημοτικής αρχής.
Σε δήλωσή της αναφέρει: «θέλουμε την αλλαγή και πρέπει να φέρουμε κυριολεκτικά την αλλαγή σε ένα Δήμο που πνέει τα λοίσθια. Έχουμε ανάγκη από ανθρώπους νέους, με όρεξη για δουλειά και μοναδικό μέλημα, το μέλλον των χωριών μας και πώς αυτά θα επανέλθουν, μετά την χρόνια εγκατάλειψη από τη Δημοτική Αρχή»
Αναφερόμενη στον συνδυασμό πλειοψηφίας του κ. Μιλτιάδη Παπαδημητρίου δήλωσε, ότι «η δημοτική αρχή δοκιμάστηκε και έχει φθαρεί μέσα από μεγάλες παραλείψεις και τραγικά λάθη. Θα ήμασταν αφελείς, εάν επιτρέπαμε τη συνέχιση αυτής της καταστροφικής για τα χωριά μας πορείας. Με υλικά κατεδαφίσεως, δε σηκώνουμε οικοδομή!» .