Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 08:29
Αθλητικά

Το «Κoriopolis» οδηγείται σε αδιέξοδο






Ζωηρές επιφυλάξεις για τη διαφάνεια των διαδικασιών στην υπόθεση «Koriopolis» εξέφρασε ο Γιώργος Παναγόπουλος. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 χαρακτήρισε έωλα τα κατηγορητήρια και ύποπτη την καθυστέρηση.
Για το γεγονός ότι υπάρχουν κι άλλες απομαγνητοφωνήσεις στη υπόθεση «Koriopolis» με σημαντικό περιεχόμενο που δεν έχουν δημοσιευτεί ο Γιώργος Παναγόπουλος ανέφερε: «Ποιος επέλεξε ποιες συνομιλίες θα απομαγνητοφωνηθούν; Τι έγινε, συρραφή και κόψιμο; Και ποιοι έκαναν αυτή τη διαδικασία; Εγείρονται συγκεκριμένα ερωτήματα. Γιατί βάλανε μπροστά τον κατιμά και άφησαν πίσω τις συνομιλίες με το σημαντικότερο περιεχόμενο; Από τη στιγμή όμως που υπάρχουν υπόνοιες ότι εμπλέκεται και η ίδια η Δικαιοσύνη, πού να απευθυνθούμε και πού να πάμε; Η υπόθεση οδηγείται σε αδιέξοδο»
Για τις καθυστερήσεις στην υπόθεση «Koriopolis»: «Λέγαμε ότι χωρίς στελέχωση και ενίσχυση των δικαστών και χωρίς τη σωστή διαδικασία των απομαγνητοφωνήσεων, θα υπάρχουν προβλήματα. Και να πού φτάσαμε στο σημείο που θα πλακώσουν οι ενστάσεις. Το θεωρώ δύσκολο να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία. Ίσως κάποιοι να κωλυσιέργησαν σκόπιμα. Είναι βαριά κουβέντα, αλλά είναι δυνατόν μια τόσο σοβαρή υπόθεση να καθυστερεί; Είναι έωλα τα κατηγορητήρια, άλλοι έχουν απαλλαχθεί άδικα, άλλοι έχουν κατηγορηθεί άδικα.
Αν υπάρξει καταδίκη δικαστικών, όπως του κ. Πούλιου και του κ. Τζιμπλάκη, πρέπει να γυρίσει πίσω η διαδικασία. Όσο πάει η υπόθεση αφυδατώνεται και στο τέλος θα εξαϋλωθεί. Δείχνει τη γύμνια της Δικαιοσύνης. Η ποινική δικαιοσύνη έχει τα γνωστά προβλήματά της, αλλά η αθλητική θα έπρεπε να έχει καθαρίσει. Οι κατηγορούμενοι που κατέχουν αξιώματα, όμως, ούτε ταρακουνιούνται, ούτε φεύγουν. Γι’ αυτό επιστολές σαν του κ. Κοντονή, που τους καλεί να φύγουν μόνοι τους, είναι σχήματα οξύμωρα».