Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 03:13
ΒόλοςΤοπικά

Την υποψηφιότητα του Απ. Παπαδούλη για τον Δήμο Βόλου στηρίζει το ΚΙΝ.ΑΛ.

Την υποψηφιότητα του Απόστολου Παπαδούλη για τον Δήμο Βόλου στηρίζει το Κίνημα Αλλαγής, όπως ανακοινώθηκε σήμερα από την Νομαρχιακή Επιτροπή Μαγνησίας.
Η ανακοίνωση του ΚΙΝ.ΑΛ. Μαγνησίας έχει ως εξής: “Το Εθνικό Σύστημα Υγείας, η κοινωνική ενσωμάτωση, τα μεγάλα έργα υποδομών, ο νόμος του ΠΑΣΟΚ για την προστασία της πρώτης κατοικίας από τα κοκκινα δάνεια , η είσοδος της Κύπρου στην Ε.Ε., το Α.Σ.Ε.Π., η Διαύγεια είναι μερικές από τις τομές που έγιναν και δείχνουν το ισχυρό αποτύπωμα της δημοκρατικής παράταξης στη σύγχρονη ελληνική ιστορία. Τίποτε όμως από όλα αυτά δε θα είχε γίνει πραγματικότητα αν η παράταξη δεν είχε στον πυρήνα της δράσης της, τις αξίες της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης που έδωσαν έμπνευση στο λαό να υλοποιήσει μαζί της όλα αυτά που άλλαξαν την ιστορία της πατρίδας και οι πολίτες έζησαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης τα καλύτερα χρόνια από την ίδρυση του ελληνικού κράτους.
Ως Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας πιστεύουμε ότι οι ίδιες αξίες είναι αυτές που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την ανατροπή αυτού του πολιτικού σκηνικού τώρα που είναι ξεκάθαρο πως οικονομική κρίση του 2009 δεν αντιμετωπίστηκε έγκαιρα την περίοδο 2004-2009. Από τη στιγμή που ξέσπασε αναδείχθηκαν οι παθογένειες και προβλήματα δεκαετιών τα οποία η χώρα όφειλε να αντιμετωπίσει με ενότητα και να προχωρήσει στην επόμενη σελίδα της ελληνικής ιστορίας . Αντί αυτού ζήσαμε και ζούμε ακόμα το μικρό και αναποτελεσματικό δικομματισμό ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ- Ν.Δ. των Ζαππείων και του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.
Έχουμε μπροστά μας μια εκλογική χρονιά που θα διεξαχθούν και οι αυτοδιοικητικές εκλογές. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τις υποψηφιότητες που στηρίζουμε στο Δήμο Βόλου και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας για τη μάχη του Δήμου Βόλου στηρίζει την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Απόστολου Παπαδούλη , ο οποίος δεν έχει οργανική σχέση με το κίνημα. Η στήριξη μας σημαίνει εμπιστοσύνη στις πρωτοβουλίες του για συγκρότηση πολυσυλλεκτικού αυτοδιοικητικού ψηφοδελτίου και την κατάρτιση ενός προοδευτικού προγράμματος, που θα οδηγήσει τον δήμο Βόλου στην έξοδο από τη σημερινή παρακμή. Έτσι αντιλαμβάνεται το Κίνημα Αλλαγής την παροχή στήριξης στην πιο αξιόλογη υποψηφιότητα για τον Βόλο. Τα υπόλοιπα δε μας αφορούν”.