Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:03
ΒόλοςΤοπικά

Τέσσερις συλλήψεις στη Ν. Ιωνία για διακίνηση λαθραίων τσιγάρων και καπνού

Συνολικά τέσσερα άτομα συνελήφθησαν σήμερα στην Νέα Ιωνία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, για διακίνηση λαθραίων πακέτων τσιγάρων.
Μετά κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δράστες στο σπίτι που είχαν βρει για να αποθήκευαν τα πακέτα τσιγάρων και στη συνέχεια να διακινούν τις παραγγελίες.
Ειδικότερα, σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι 46χρονης το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν μία 42χρονη η οποία μόλις είχε προμηθευτεί δέκα πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ένσημη ταινία. Ακόμη, στο σπίτι βρέθηκαν άλλα δέκα πακέτα τσιγάρων που ήταν παράνομα.
Τέλος οι αστυνομικοί εντόπισαν εκεί και τους δύο Πακιστανούς ηλικίας 28 και 20 ετών. Από την περαιτέρω προανάκριση προέκυψε ότι ο 28χρονος είχε προμηθευτεί τα παράνομα τσιγάρα. Ακόμη στην κατοχή των Πακιστανών βρέθηκε και κατασχέθηκε ένας σάκος που περιείχε 450 πακέτα τσιγάρων αφορολόγητου καπνού.
Οι συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν αύριο στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον των δύο Πακιστανών σχηματίστηκε δικογραφία για λαθρεμπορία, ενώ εναντίον των δύο γυναικών σχηματίστηκε δικογραφία για άμεση συνέργεια σε λαθρεμπορία.