Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:49
Τοπικά

Σύλληψη 47χρονου για κλοπές στο Βόλο






Τρεις περιπτώσεις κλοπών και μία απόπειρα κλοπής που τελέστηκαν τον Ιούνιο στο Βόλο εξιχνιάστηκαν ύστερα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας.
Συνελήφθη, ως δράστης σήμερα το πρωί στο Βόλο ένας 47χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής, της κατοχής ναρκωτικών και της παράβασης του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, σήμερα το πρωί, ο 47χρονος αφαίρεσε ποδήλατο 39χρονου όμως έγινε αντιληπτός και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο δράστης, λίγο πριν είχε διαρρήξει σταθμευμένο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, χωρίς να αφαιρέσει αντικείμενα ή χρηματικό ποσό, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες στις 3 Ιουνίου, ενεργώντας με τον ίδιο τρόπο, είχε αφαιρέσει από άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο μικρό χρηματικό ποσό και ένα καπέλο.
Επιπλέον, εξακριβώθηκε ότι τις νυχτερινές ώρες 06/07 Ιουνίου διέρρηξε εμπορικό κατάστημα, από το εσωτερικό του οποίου αφαίρεσε τριάντα ζευγάρια υποδημάτων.
Από την κατοχή του συλληφθέντα κατασχέθηκαν:
• μέρος των κλοπιμαίων, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο,
• μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων,
• ένας σουγιάς, μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και
• διάφορα άλλα αντικείμενα (κατσαβίδι, λάμα σιδεροπρίονου, συσκευή γεωγραφικού εντοπισμού, γυαλιά κ.α.).
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.