Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:16
ΒόλοςΤοπικά

Σύλληψη 40χρονου Βολιώτη που έριξε κουτουλιά σε αστυνομικό και απειλούσε άλλος δύο!






Στον Εισαγγελέα προσάγεται σήμερα και πιθανότατα θα δικαστεί με την διαδικασία του Αυτοφώρου, ένας 40χρονος Βολιώτης, που χθες το μεσημέρι γύρω στις 2 στο πάρκο του Αναύρου, κοντά στο σημείο στάθμευσης των αστικών λεωφορείων, επιτέθηκε απρόκλητα σε Αστυνομικό ρίχνοντας του κουτουλιά στο πρόσωπο!
Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας, όταν τρεις αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν τον 40χρονο που ήταν πεζός και του ζήτησαν τα στοιχεία, για να τον ελέγξουν. Αυτός φέρεται να επιτέθηκε απρόκλητα στον έναν εκ των τριών αστυνομικών, ενώ φέρεται να εξύβρισε και να απείλησε τους άλλους δύο.
Οι αστυνομικοί ζήτησαν τα στοιχεία του κι αυτός αρνήθηκε, ενώ άρχισε να τους βρίζει και να τους απειλεί. Όταν μάλιστα ο ένας εκ των τριών αστυνομικών, ένας 34χρονος, έβγαλε το κράνος του, τότε ο 40χρονος δράστης φέρεται να του επιτέθηκε και να του έριξε κεφαλιά στο πρόσωπο. Αποτέλεσμα ήταν να γεμίσει αίματα στην περιοχή γύρω από το στόμα του ο αστυνομικός και να μεταφερθεί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Νοσοκομείο Βόλου.
Ο 40χρονος, που σύμφωνα με μια πληροφορίας έχει χάσει πρόσφατα τον αδερφό του, συνελήφθη και κρατείται, ενώ σήμερα θα προσαχθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών και στο Αυτόφωρο. Κατηγορείται για αντίσταση, εξύβριση, απειλή και πρόκληση σωματικής βλάβης.