Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 11:53
Τοπικά

Σφραγίζεται αύριο ο ανελκυστήρας στην Εφορία που έγινε το ατύχημα

Με απόφαση του Δήμου Βόλου που αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια, διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία του ανελκυστήρα στην Εφορία Βόλου όπου πριν λίγες ημέρες έγινε το ατύχημα που τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερα άτομα.
Η απόφαση που υπογράφεται από την Αν. Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Βόλου αναφέρει χαρακτηριστικά:
Αποφασίζουμε την προσωρινή διακοπή λειτουργίας ανελκυστήρα λόγω ατυχήματος, εγκατεστημένου σε κτίριο επί της οδού Ξενοφώντος 1 του Δήμου Βόλου Νομού Μαγνησίας, μέχρις ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος από τα αρμόδια όργανα, αποκατασταθούν τυχόν βλάβες όπου απαιτούνται με μέριμνα του ιδιοκτήτη ή διαχειριστή ή του νόμιμου εκπροσώπου τους και προσκομισθεί στην Δ/νση Υπηρεσίας Δόμησης Πιστοποιητικό ελέγχου από αναγνωρισμένο φορέα, συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τη χορήγηση έγκρισης συνέχισης λειτουργίας ανελκυστήρα.
Η διακοπή λειτουργίας θα πραγματοποιηθεί με την σφράγιση του ανελκυστήρα την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017, κατά τις εργάσιμες ώρες 12:00 έως 14:00 από τα μέλη του κλιμακίου ελέγχου ανελκυστήρων του Δήμου Βόλου.