Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 12:21
Άλλες Ειδήσεις

Πουλάει το σπέρμα του μέσα facebook

O Simon Watson παράτησε τη δουλειά του για να καριέρα ανταλλάσσοντας το σπέρμα του με χρήματα. Ο 41χρονος διαφημίζει το σπέρμα τους στο Facebook και άλλα sites στο ίντερνετ και το πουλά για 50 λίρες το δοχείο.
Σαν αποτέλεσμα ο Simon έχει γίνει “πατέρας” για περισσότερα από 800 παιδιά και κάνει αυτή τη “δουλειά” με το ίδιο ζήλος και το ίδιο πάθος τα τελευταία 16 χρόνια. Ο ίδιος λέει πως τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα κάπου γεννιέται ένα παιδί του, αλλά κοντά σε αυτά να σημειωθεί πως έχει και δικά του παιδιά- δυο γιους 17 και 19 ετών από τον πρώτο του γάμο και μια 10χρονη κόρη από τον δεύτερο.
“Μερικές γυναίκες λένε πως θα έπρεπε να είναι δωρεάν, αλλά δεν νομίζω πως 50 λίρες για ένα βαζάκι ‘μαγικό φίλτρο’ είναι πολλά. Κάπως πρέπει να καλύψω και τα έξοδα” λέει ο Simon, που μένει στο Luton.
“Οι φίλοι μου κι η οικογένειά μου γνωρίζουν τα πάντα, δεν έχω μυστικά. Οι συμμαθητές των αγοριών μου στο σχολείο το βρίσκουν αστείο. Οι γιοι μου λένε πως οι ίδιοι δεν θα το έκαναν ποτέ, αλλά πως δεν τους πειράζει που το κάνω εγώ” εξηγεί.
Το να είναι full-time δότης του κόστισε όμως την προηγούμενη κοπέλα του, καθώς όπως αποκαλύπτει στην Daily Star, “είχε απηυδήσει με όλο αυτό, μου είπε κατά λέξη πως το σιχαίνεται”. “Συνεχώς τρέχω εδώ κι εκεί για να κάνω μια δωρεά, οπότε πρέπει να της είχα σπάσει τα νεύρα” λέει ο Simon, ο οποίος αποφάσισε να γίνει δωρητής σπέρματος όταν απέτυχε ο πρώτος του γάμος.
“Ήξερα πως ήθελα κι άλλα παιδιά, γι’ αυτό ξεκίνησα. Η δεύτερη σύζυγός μου ήξερε τι κάνω και πως ποτέ δεν θα το σταματούσα- νομίζω το δεχόταν, αλλά δεν ξέρω αν πραγματικά της άρεσε, είναι λίγο περίεργο παρόλο που όλα γίνονται σε ένα πλαστικό δοχείο” σημειώνει.
Ο Simon Watson προσφέρει φρέσκο σπέρμα κι όχι κατεψυγμένο, σε αντίθεση με τους κανονισμούς της Human Fertilisation And Embryology Authority, που διέπουν το καθεστώς λειτουργίας των τραπεζών σπέρματος. “Δωρίζω εδώ και πολύ καιρό. Συνήθιζα να πηγαίνω σε τράπεζες σπέρματος, αλλά το να το κάνω μόνος μου είναι πολύ πιο βολικό. Γενικά διαφημίζομαι στο Facebook- είναι το πλέον άμεσο. Έχω κάνει πάνω από 800 παιδιά- τουλάχιστον απ’ όσο γνωρίζω. Ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα δώριζα σε αυτόν τον βαθμό. Με τη βοήθεια του Facebook αυτό το πράγμα έχει εκτοξευθεί- είναι φοβερό” λέει.
Αναφορικά με τη διαδικασία, ο 41χρονος Simon εξηγεί πως γεμίζει ένα πλαστικό δοχείο και μετά δίνει στις γυναίκες μια αποστειρωμένη σύριγγα για να γονιμοποιηθούν. “Πάντα το κάνω τεχνητά. Τους δίνω το βαζάκι και μετά φεύγω για να κάνουν τη δουλειά τους. Δεν είμαι όμως και κατά όσων το κάνουν με φυσικό τρόπο. Βλέπω τουλάχιστον μία την εβδομάδα- οι περισσότερες μένουν έγκυες με την πρώτη αλλά καμιά φορά χρειάζεται να πάω και δεύτερη και τρίτη φορά”.
Βέβαια, ο ίδιος δηλώνει επιλεκτικός σχετικά με το σε ποιες θα δώσει το σπέρμα του. “Γενικά δεν έχω θέμα, αν πίνουν αν καπνίζουν, αλλά αν κάποια κάνει χρήση ναρκωτικών νομίζω πως δεν θα το έκανα” λέει ο Simon. “Μπορείς να δεις τι άνθρωποι είναι στο προφίλ τους στο Facebook, οπότε είναι ένας ασφαλής τρόπος να κάνεις ό,τι κάνεις”. Μάλιστα, αναφέρει πως εχει πει αρκετές φορές όχι.
“Έχω απορρίψει μερικές που έδειχνα τελείως ‘τρελάρες’, βρήκα απλώς μια δικαιολογία και την έκανα όσο πιο γρήγορα μπορούσα”. Ο ίδιος λέει πως δεν συνηθίζει να κρατά επαφή με τις γυναίκες όπου πουλά το σπέρμα του και πως όντως οι περισσότερες εξαφανίζονται μετά την συναλλαγή. “Αν βέβαια κάποια θέλει να γνωριστούμε καλύτερα, δεν έχω κανένα πρόβλημα” προσθέτει ο Simon, που φροντίζει πολύ την υγεία του και ονειρεύεται να κάνει αυτήν τη “δουλειά” για “όσον καιρό λειτουργούν τα πράγματα”. “Έχω παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη και οι γονείς είναι πάντα τόσο ευγνώμονες”.
Πηγή: www.lifo.gr