Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:53
Τοπικά

Πέθανε 55χρονη Βολιώτισσα μετά απο τροχαίο

Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή η 55χρονη Βολιώτισσα Αικατερίνη Μυλωνά, η οποία νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Νοσοκομείου Βόλου υστερα απο την παράσυρση της απο αυτοκίνητο στον περιφερειακό δρόμο του Βόλου.Το ατύχημα είχε σημειωθεί στις 9 Νοεμβρίου κοντά στα μεσάνυχτα όταν η 55χρονη προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τον Περιφερειακό ανεβαίνοντας την οδό Ιωλκού. Εκείνη την ώρα 45χρονος οδηγός αυτοκινήτου με κατεύθυνση προς τη Γορίτσα, δεν την είδε που κινούνταν, την παρέσυρε και την τραυμάτισε σοβαρά. Μάλιστα ο 45χρονος είχε εγκαταλείψει τη γυναίκα αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.
Η 55χρονη είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Βόλου σε σοβαρή κατάσταση και μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου διασωληνώθηκε. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι και το σώμα.
Δυστυχώς κατέληξε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της. Η κηδεία της τελέστηκε χθες από τον ναό Αγ. Ονουφρίου.