Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024 00:44
Τοπικά

Ο Απ. Παπαδούλης υποψήφιος του ΚΙΝ.ΑΛ. στον Δήμο Βόλου

Ο Απόστολος Παπαδούλης αποφασίστηκε να προταθεί για υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου με τη στήριξη του Κινήματος Αλλαγής, όπως ανακοινώθηκε, στη διάρκεια των δύο διαδοχικών συνεδριάσεων της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του Κινήματος που πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα.
Στις συνεδριάσεις παρών ήταν και ο Βασίλης Κεγκέρογλου, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Oμάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. και εξ απορρήτων της προέδρου Φώφης Γεννηματά, ο οποίος παρουσίασε το πλαίσιο θέσεων του Κινήματος ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών. Απηύθυνε επίσης κάλεσμα προς όλους να στηρίξουν την υποψηφιότητα του Απόστολου Παπαδούλη στον Δήμο Βόλου και να υπάρξει συσπείρωση γύρω από το πρόσωπό του.
Η δεύτερη υποψηφιότητα που υπήρχε αυτή του δημοσιογράφου Γιάννη Αναστασίου, όπως τόνισε ο κ. Κεγκέρογλου, αξιολογήθηκε και αυτή θετικά, αλλά προκρίθηκε η υποψηφιότητα του κ. Παπαδούλη. “Πρόκειται για μία επιλογή που δεν είναι καθαρά κομματική, καθώς ο κ. Παπαδούλης έχει καταβολές από άλλο πολιτικό χώρο”, επεσήμανε ο Γραμματέας της Κ.Ο. του ΚΙΝΑΛ κάλεσε όλους να τον στηρίξουν.