Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 08:18
Τοπικά

Νεαρή προσπάθησε να πέσει από μπαλκόνι στο κέντρο του Βόλου

Σοκ, χθες το βράδυ, στο κέντρο του Βόλου, όταν νεαρής ηλικίας γυναίκα επιχείρησε να πηδήξει στο κενό από το μπαλκόνι κτηρίου, στην οδό Κουμουνδούρου. Η απόπειρά της, ενώ προειδοποιούσε φωνάζοντας ότι θα πέσει, έγινε αντιλητπή από νεαρά άτομα, σε έναν δρόμο που σφύζει από ζωή κυρίως απογευματινές ώρες.
Τα πρώτα νεαρής ηλικίας άτομα, τα οποία τρόμαξαν από τις φωνές της κοπέλας συγκεντρώθηκαν κάτω από το κτήριο και τη ζητούσαν να σταματήσει. Η κοπέλα, ηλικίας περίπου 25 ετών, είχε ήδη ανεβάσει το ένα πόδι από τα κάγκελα του μπαλκονιού.
 Τις εκκλήσεις των νεαρών να μην υλοποιήσει την πράξη της αντιλήφθηκαν δεκάδες ακόμη θαμώνες των καταστημάτων του κεντρικού δρόμου, που έσπευσαν στο σημείο.
 Τρία άτομα αναγκάστηκαν να παραβιάσουν τη γυάλινη κεντρική είσοδο του κτηρίου, σπάζοντας την τζαμαρία, ώστε να κατευθυνθούν προς το διαμέρισμα σε βοήθεια της νεαρής.
 Τελικά και ενώ στο σημείο έσπευδε ήδη περιπολικό της αστυνομίας, κατάφεραν να αποτρέψουν την απόπειρά της να πέσει στο κενό.Σύμφωνα με τις πρώτες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν άντρας, κατά πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από την κοπέλα.
 Η αστυνομία ερευνά τα αίτια που οδήγησαν την νεαρή να θέλει να πηδήξει από το μπαλκόνι.