Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 14:48
Αθλητικά

Μπέος: “Στημένο το βούλευμα”






Για στημένο βούλευμα που στόχο είχε την απαλλαγή ενός ανθρώπουη και την στοχοποίηση του ίδιου, έκανε λόγο ο Αχιλλέας Μπέος στη χθεσινή «ΔΙΚΗ» του ΣΚΑΙ.
Ο δήμαρχος Βόλου αφού πρώτα αποκάλυψε ότι έχει καταθέσει μήνυση σε Τσιμπλάκη και Πούλιο, επανέλαβε ότι ζητάει την πλήρη απομαγνητοφώνηση όλων των κασετών ώστε να λάμψει η αλήθεια.
Ο Αχιλλέας Μπέος, αναφορικά με τη συνομιλία που ακούστηκε μεταξύ του Πηρούνια με φυγόδικο φίλο του, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η συνομιλία αποδεικνύει ότι γνώριζε εκ των προτέρων ο κ.Πηρούνιας ποια θα είναι η πρόθεση ενός δικαστικού λειτουργού. Είναι δυνατόν αυτό; Και μιλάμε τώρα ότι η υπόθεση αυτή θα οδηγηθεί σε ένα δικαστήριο; Έχω πει ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη. Σήμερα δυστυχώς δικαιώνομαι . Πρέπει η δικαιοσύνη να τους στείλει στα σπίτια τους. Μιλάμε για ένα στημένο βούλευμα με στόχο το πώς θα αθωώσουν έναν άνθρωπο και πως θα στοχοποιήσουν έναν άλλο. Θέλει η δικαιοσύνη να βρει ποιοι είναι οι ένοχοι; Ήρθε η ώρα να πάρουν αποφάσεις. Να απομαγνητοφωνηθούν όλες οι συνομιλίες και να μάθει ο κόσμος την αλήθεια. Έβγαλαν ένα βούλευμα κομμένο και ραμμένο όπως ήθελαν. Δεν είναι όλοι οι δικαστές όπως οι Τζιμπλάκης και Πούλιος θέλω να πιστεύω».
Και συνέχισε λέγοντας: «Δεν γίνεται για την αθώωση ενός κατηγορούμενου να προσπαθούν να ρίξουν τις ευθύνες σε μένα. Είναι δυνατόν να χειραγωγήσω ματς για να πάρει ο Μαρινάκης 25-30 εκατομμύρια;»
Για την μήνυση που κατέθεσε σε Τσιμπλάκη και Πούλιο, ο Αχιλλέας Μπέος τόνισε: «Η μήνυση κατατέθηκε για τρεις λόγους. Πιστεύω ότι υπάρχει παραβίαση καθήκοντος και αποσιώπηση. Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν σχέση με τον Μαρινάκη και γι αυτό δεν έπρεπε να έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση. Εγώ είχα ζητήσει την εξαίρεση του Πούλιου. Το συμβούλιο το απέρριψε. Είχα ενημερωθεί ότι μεροληπτούσε εις βάρος μου αλλά και ότι είχε σχέση με τον κ.Μαρινακή. Δεν καταφέρομαι κατά του κ.Μαρινάκη. Προσπαθώ να υπερασπίσω τον εαυτό μου».
Όσο για τη δήλωση που είχε κάνει σχετικά με εμπλοκή παράγοντα του Παναθηναϊκού για την αθώωση του Μαρινάκη ο δήμαρχος Βόλου ανέφερε: «Είπα ότι την γνωριμία και τη σύνδεση με τον Πούλιο προήρθε με παράγοντα του Παναθηναϊκού. Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη και δεν θέλω να επηρεάσω. Δεν ξέρετε εάν έχω ήδη κατονομάσει τον παράγοντα στη Δικαιοσύνη».
Τέλος, ο Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε και κάτι ακόμα για τον κ. Τσιμπλάκη: «Μπήκε στην υπόθεση με δική του προτροπή και ενδιαφέρθηκε για το πως θα αθωώσει τον κ. Μαρινάκη».