Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 09:02
Τοπικά

Με μόνιμους ογκολόγο και οφθαλμίατρο ενισχύεται το Νοσοκομείο Βόλου






Δύο μόνιμους γιατρούς των ειδικοτήτων οφθαλμίατρου και ογκολόγου, πρόκειται να αποκτήσει σύντομα το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς το υπουργείο υγείας προκήρυξε τις δύο θέσεις, όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο του διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Ματθαίου Δραμητινού.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου «εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη θέσεων ειδικευμένων ιατρών για μία (1) θέση Επιμελητή Α΄ Ειδικότητας Οφθαλμολογίας και μία (1) θέση Επιμελητή Β΄ Ειδικότητας Παθολογικής Ογκολογίας για το Γ.Ν. Βόλου «Αχιλλοπούλειο»».
Στο μεταξύ με απόφαση του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ, εγκρίθηκε η πρόσληψη ενός αναισθησιολόγου, ως επικουρικού ιατρού για την κάλυψη επιτακτικών αναγκών στο Νοσοκομείο Βόλου, με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Η διάρκεια της σύμβασης είναι 24 μήνες και λήγει αυτοδίκαια μόλις συμπληρωθεί ο ανωτέρω χρόνος. Ο γιατρός προσλαμβάνεται με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και του καταβάλλονται κατά μήνα οι μηνιαίες αποδοχές πρωτοδιόριστου γιατρού Ε.Σ.Υ με βαθμό Επιμελητή Β΄.