Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 12:26
Αθλητικά

Με αλλαγές ο Ολυμπιακός κόντρα στον Παναιγιάλειο






Να επιστρέψει στις επιτυχίες καλείται ο Ολυμπιακός Βόλου, αρχής γεννομένης από την αναμέτρηση της Δευτέρας με αντίπαλο τον Παναιγιάλειο.
Απαντες στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν τη σπουδαιότητα της αναμέτρησης στην προσπάθεια της ομάδας να ανέβει και ψυχολογικά αλλά κυρίως βαθμολογικά.
Οι απουσίες βέβαια είναι πολλές για τον Σούλη Παπαδόπουλο, μια και σε αυτό το ματς θα στερηθεί των υπηρεσιών αρκετών βασικών στελεχών του. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι τραυματίες Ντάσιος, Λεόν, Γκουγκούδης και Φερνάντες, καθώς και ο Ντεπέτρις ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την τιμωρία του (τέσσερις κίτρινες κάρτες).
Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό, ο Σούλης Παπαδόπουλος θα προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, ώστε να καλύψει τα όποια κενά και να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστική την ομάδα του σε ένα δύσκολο ματς.
Μέχρι και σήμερα πάντως ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν έχει αποκαλύψει τα πλάνα του, ωστόσο το πιθανότερο είναι να δούμε τον Ζέρη στο αρχικό σχήμα (αντί του Ντάσιου), ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα και ο Σκοπελίτης αντί του Ντεπέτρις.
Μέχρι τη Δευτέρα πάντως μεσολαβούν αρκετές ημέρες και πολλά μπορούν να διαφοροποιηθούν.