Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 20:57
Αθλητικά

Μήνυση για διαδικασία αυτοφώρου κατά Γκιρτζίκη






Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας (που ανήκει στην αντιπολίτευση της ΕΠΟ), Θανάση Τρομπούκη, στην απόφαση του Γιώργου Γκιρτζίκη να αποκλείσει από την επικείμενη ψηφοφορία στη Γ.Σ. της ομοσπονδίας δύο συνέδρους-εκπροσώπους της συγκεκριμένης ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τρομπούκης αποχώρησε από τη Γ.Σ. και κατευθύνθηκε στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα όπου καταθέτει μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ για παραβίαση δικαστικής απόφασης, ζητώντας να κινηθεί η διαδικασία του αυτοφώρου και να συλληφθεί ο Γκιρτζίκης.
Αυτό βέβαια είναι κάτι που θα αποφασίσει πλέον ο αρμόδιος εισαγγελέας, αλλά το γεγονός είναι ότι μπήκε ήδη μπουρλότο στη γενική συνέλευση της ομοσπονδίας.
Ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε στους δύο εκπροσώπους της ένωσης του Θανάση Τρομπούκη να λάβουν μέρος στην ψηφοφορία, παρότι –όπως υποστηρίζει ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας- έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση που επιβάλλει στη διοίκηση της ΕΠΟ να επιτρέψει στους δύο συγκεκριμένους συνέδρους-συνεργάτες του να ψηφίσουν σχετικά με τον απολογισμό της νυν διοίκησης της ομοσπονδίας.
Ο Τρομπούκης ισχυρίζεται ότι ο Γκιρτζίκης απαγόρευσε αυθαίρετα και παράνομα στους δύο εκπροσώπους της ΕΠΣ Άρτας να λάβουν μέρος στη διαδικασία και γι’ αυτό καταθέτει αυτήν την ώρα μήνυση κατά του προέδρου της ΕΠΟ, αξιώνοντας την άμεση σύλληψή του και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη!
Πηγή: sport-fm.gr