Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 12:21
Θεσσαλία

Καρδίτσα: Έκλεψαν… παγώνια






Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι υπεύθυνοι του άλσους του Παυσιλύπου στο κέντρο της πόλης της Καρδίτσας, όταν βρήκαν παραβιασμένη την κλειδωμένη πόρτα της εισόδου στο χώρο όπου φυλάσσονται τα παγώνια και διαπίστωσαν ότι τέσσερα μικρά είχαν κλαπεί από τους άγνωστους εισβολείς!
Παραμένει ανεξήγητο για ποιο λόγο οι δράστες που τρύπωσαν στο αστικό πάρκο αναψυχής κατά τη διάρκεια της νύχτας του περασμένου Σαββάτου άρπαξαν τα πανέμορφα πουλερικά. Ωστόσο, πήραν μαζί τους και διάφορα εργαλεία που βρήκαν. Και ενώ για την μυστηριώδη ζωοκλοπή ενημερώθηκε η Αστυνομία και η έρευνα βρισκόταν σε εξέλιξη, οι δράστες φαίνεται πως… επέστρεψαν τα ξημερώματα της Πέμπτης παραβιάζοντας και το νέο λουκέτο της εισόδου, χωρίς πάντως να κλέψουν κάτι αυτή τη φορά!
Η προανάκριση για τα δύο περιστατικά βρίσκεται σε εξέλιξη, τη στιγμή που συνεχίζονται οι εργασίες για την μετατροπή του άλσους στην χριστουγεννιάτικη «Παυσιλυπούπολη» που θα φιλοξενήσει θεματικά σπιτάκια με περισσότερες από 200 δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, στο διάστημα από τις 4 Δεκεμβρίου ως τις 6 Ιανουαρίου 2017.