Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:17
Τοπικά

Κάτοικοι Νέων Παγασών: «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι απόντες για το θέμα των πεσσών»






Τελεσίγραφο προς κάθε αρμόδιο φορέα μέχρι τις 30 Μαρτίου δίνουν οι κάτοικοι των Νέων Παγασών για την μετακίνηση των πεσσών στο ύψος του οδικού δικτύου Βόλου Αλυκών. Αν μέχρι και εκείνη την ημέρα δεν πάνε μηχανικοί επί τόπου, για να μετακινήσουν τους ρωμαϊκούς πεσσούς, που βρίσκονται στη διαδρομή προς τις Αλυκές, θα το πράξουν οι ίδιοι ανέφερε ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ν. Παγασών, Κώστας Βιδανόπουλος.
Μάλιστα ο κ Βιδανόπουλος ανέφερε ότι έγινε μάρτυρας σοβαρού τροχαίου ατυχήματος ξημερώματα της Κυριακής στο συγκεκριμένο σημείο. Όπως ανέφερε, ενώ κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του προς τις Αλυκές, λίγο πριν τις 6 το πρωί τον προσπέρασε ένα αυτοκίνητο που στην συνέχεια έπεσε πάνω στο δεξί πεσσό, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε σε χωράφια ανάμεσα στα δένδρα.
Ο Κ. Βιδανόπουλος ήταν κατηγορηματικός ότι ενέργειες για τη μετακίνηση των πεσσών έγιναν από τον Εξωραϊστικό Σύλλογο, την Περιφερειακή Ενότητα και το Δήμο Βόλου, ενώ δήλωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και είναι απόντες και κανείς δεν ήρθε να συμπαρασταθεί, ούτε βρέθηκε με οικογένειες θυμάτων των τροχαίων ατυχημάτων.
Ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου απηύθυνε έκκληση προς τους βουλευτές και δήλωσε ότι θα περιμένει μέχρι το τέλος Μαρτίου, να μετατοπιστούν, όχι μόνο ο ένας, αλλά και οι δύο πεσσοί από το δρόμο, διερωτώμενος ποιός θα είναι υπόλογος αν θρηνήσουμε και άλλα θύματα.