Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:34
Τοπικά

Θύμα σατανιστικής τελετής ο αιμόφυρτος άντρας που εμφανίστηκε στη ΒΙΠΕ Βόλου;






Θύμα σατανιστικής τελετής φέρεται να είναι, κατά μια εκδοχή που ερευνάται, ο άγνωστος άντρας που, όπως καταγγέλθηκε, χθες στις 6 το πρωί, έξω από βιομηχανία συσκευασιών στη Β’ Βιομηχανική Περιοχή Βόλου, ζήτησε αιμόφυρτος βοήθεια από οδηγό φορτηγού αυτοκινήτου που περίμενε με το όχημά του. Συγκεκριμένα ερευνάται η πιθανότητα κατά τη διάρκεια τελετής μαύρης μαγείας ο άντρας να αυτοτραυματίστηκε ή στη χειρότερη περίπτωση να έπεσε θύμα απόπειρας να θυσιαστεί από άλλους μετέχοντες στην τελετή!
Ο άγνωστος άντρες φορούσε ράσο ιερωμένου, που πάντως όπως διαπιστώθηκε δεν είναι ιερωμένος, και όταν ο οδηγός προσπάθησε να καλέσει σε βοήθεια για να τον μεταφέρει στο Νοσοκομείο, μόλις άκουσε τη λέξη Αστυνομία, έσπευσε να εξαφανιστεί, πριν ο οδηγός του φορτηγού προλάβει να αποβιβαστεί από το όχημά του.
Κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο, ο άντρας ωστόσο δεν βρέθηκε, ενώ κλήθηκε και η Αστυνομία, άνδρες της οποίας, που έσπευσαν στο σημείο με περιπολικό, ζήτησαν και έλαβαν από τους υπαλλήλους της βιομηχανίας τη βιντεοταινία της κάμερας ασφαλείας, που λειτουργεί στην πύλη του εργοστασίου. Στο σημείο βρέθηκαν και ίχνη αίματος.