Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:18
Αθλητικά

Η επόμενη ημέρα του Ολυμπιακού Βόλου






Από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε χθες να πληρώσει το ΙΚΑ και να εξασφαλίσει ασφαλιστική ενημερότητα, είναι δεδομένο ότι η ομάδα δεν θα αγωνιστεί αύριο στα Τρίκαλα.
Ποια θα είναι όμως η επόμενη ημέρα των «ερυθρολεύκων»;
Θεωρητικά, ο Γιάννης Θεοδωρίδης έχει τη δυνατότητα να καταβάλλει το ποσό στο ΙΚΑ και τη Δευτέρα και να προλάβει τις ημερομηνίες ώστε να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές και να αγωνιστεί κανονικά η ομάδα στα επόμενα ματς. Ωστόσο, πόσο πιθανό είναι να συγκεντρωθεί το ποσό αυτό, μέσα στο Σαββατοκύριακο όταν δεν συγκεντρώθηκε μέσα σε σχεδόν δέκα ημέρες; Μάλλον απίθανο.
Οπότε αν δεν γίνει η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα αγωνιστεί ούτε στα ματς με Πανσερραϊκό και Ζάκυνθο και θα ακολουθήσει το δρόμο του Εργοτέλη.
Και το ερώτημα βέβαια σε αυτή την περίπτωση είναι το εξής: Τι γίνεται από δω και πέρα; Τι γίνεται εφόσον επιβεβαιωθούν οι φόβοι και ο Ολυμπιακός Βόλου αποσυρθεί από το πρωτάθλημα;
Η απάντηση είναι άγνωστη, διότι πολύ απλά είναι άγνωστο αν θα βρεθούν οι άνθρωποι εκείνοι που θα βγουν μπροστά και θα τρέξουν την ομάδα στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Θα είναι ο Ερασιτέχνης, θα είναι κάποιος επενδυτής που επιθυμεί να επενδύσει στο ποδόσφαιρο;
Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός Βόλου θα βυθιστεί στο τέλμα και κανείς δεν γνωρίζει σήμερα με ποιον τρόπο θα βγει από αυτό.