Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 09:46
Αθλητικά

Γιατί απέτυχε το συλλαλητήριο






Το απόγευμα του Σαββάτου οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου είχαν διοργανώσει στην πλατεία του Αγ. Νικολάου, συλλαλητήριο διαμαρτυρίας με αφορμή την αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα.
Ολη την εβδομάδα το διαδίκτυο είχε κατακλυστεί από τις ανακοινώσεις των οργανωμένων που καλούσαν σε μαζική προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα για τον Ολυμπιακό Βόλου.
Ωστόσο η προσέλευση ήταν πολύ μικρή, με κάποιους να κάνουν λόγο για περίπου 250 άτομα και κάποιους άλλους για 400-500 άτομα. Ο ακριβής αριθμός μικρή σημασία παίζει διότι ακόμα και 400 να ήταν οι φίλοι του Ολυμπιακού που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Νικολάου, μιλάμε για έναν πολύ μικρό αριθμό σε σχέση φυσικά με τη δυναμική του φίλαθλου κόσμου του Ολυμπιακού Βόλου.
Για ποιο λόγο όμως απέτυχε το χθεσινό συλλαλητήριο; Μα φυσικά γιατί δεν υπήρχε διακύβευμα. Για ποιο λόγο έγινε το χθεσινό συλλαλητήριο και για ποιο λόγο να πάρει μέρος σε αυτό ένας απλός φίλαθλος; Για να βρίσει τον Μπέο και όλη την οικογένεια του; Διότι στο χθεσινό συλλαλητήριο μόνο αυτό συνέβη και τίποτα άλλο.
Αυτός άλλωστε δεν ήταν ο στόχος του συλλαλητηρίου; Να διαδηλώσουν οι οπαδοί κατά του Μπέου. Να τον βρίσουν, να γράψουν στους τοίχους υβριστικά συνθήματα εναντίον του κτλ,κτλ, κτλ.
Αν ο στόχος του συλλαλητηρίου ήταν να στείλουν ένα μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, ώστε να βρεθεί λύση για τον Ολυμπιακό Βόλου, τότε θα έπρεπε να γίνει πολύ πριν διαλυθεί η ομάδα. Και τότε είμαι σίγουρος ότι η προσέλευση του κόσμου θα ήταν πολλαπλάσια. Αλλά είπαμε. Για κάποιους ο στόχος ήταν αποκλειστικά και μόνο ο Μπέος. Μόνο αυτοί οι κάποιοι δεν ξεπερνούν τους 300.
Ολοι οι υπόλοιποι, οι χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου, είναι βέβαιο ότι στεναχωριούνται με την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα. Αλλά, έδειξαν ότι δεν είναι αχάριστοι.