Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 18:52
Άλλες Ειδήσεις

Αυτό είναι το πολυτελές smartphone της Bentley!






H Bentley κυκλοφορεί το “οικονομικό” της smartphone Vertu for Bentley το οποίο κοστίζει μόλις 8.300 δολάρια.

Σε σχέση με το περσινό Vertu Signature for Bentley που κόστιζε 22.800 δολάρια το νέο “οικονομικό” smartphone της Bentley είναι λίγο πιο προσιτό στους λάτρεις της εταιρίας κι έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ιδιαίτερο σχεδιασμό και φυσικά πολύ καλές επιδόσεις.
Διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών, ανάλυσης 1920×1080 pixels, οκταπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 στα 2,3 GHz, μνήμη 4GB RAM και 64GB διαθέσιμο αποθηκευτικό χώρο. Η κάμερα του στο πίσω μέρος είναι στα 21MΡ και διαθέτει διπλό led flash ενώ η κάμερα στο εμπρός μέρος είναι στα 2ΜΡ.
Επίσης η οθόνη διαθέτει κάλυψη από κρύσταλλο από ζαφείρι πολύ υψηλής αντοχής για να αντέχει στα χτυπήματα ενώ το εξωτερικό του είναι καλυμμένο από δύο διαφορετικά δέρματα Beluga και Ηotspur που είναι ραμμένα στο χέρι και έχουν και τρισδιάστατο το λογότυπο της Bentley.
Τέλος θα έχει εγκατεστημένο το λειτουργικό Android 5.1, ενώ τα ειδικά apps της Bentley θα προτείνουν διαδρομές και θα επικοινωνούν τα νέα της εταιρίας στο χρήστη. Το τηλέφωνο θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις 28 Ιανουαρίου στην Αγγλία σε τιμή 8.300 δολάρια και σίγουρα θα γίνει το αντικείμενο του πόθου για όλους τους ιδιοκτήτες των Bentley.