Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 22:12
Τοπικά

Αρχίζουν εργασίες βελτίωσης των δρόμων σε Καραγάτς και Ν. Δημητριάδα






Ξεκινάει σήμερα η βελτίωση των δρόμων νότια του περιφερειακού και συγκεκριμένα των δρόμων που αφορούν τις περιοχές Καραγάτς και Νέας Δημητριάδας .
Ένα χρόνιο αίτημα πολλών πολιτών της πόλης μας ξεκίνησε να υλοποιείται, δήλωσε ιδιαίτερα ικανοποιημένος ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Θανάσης Σταυρίδης. Χωμάτινοι δρόμοι, θα γίνουν παρελθόν στην περιοχή της Νέας Δημητριάδας και του Καραγάτς, όπου υπήρχε το μεγαλύτερο πρόβλημα.
Συγκεκριμένα πρόκειται για την κατασκευή νέων οδών, με εργασίες που αφορούν κατασκευή κρασπεδορείθρων, οδοστρωσίες και τοποθέτηση νέων ασφαλτοταπήτων στους δρόμους.
Στην περιοχή Καραγάτς πρόκειται να γίνουν οι δρόμοι: Γιαννοπούλου ( από Πτελεού μέχρι περιφερειακό), Κρήτης ( από Μαβίλη μέχρι περιφερειακό), Λεκάδας ( από περιφερειακό μέχρι ανατολικά της τοπικής οδού), Ζημέρη ( από Ζήση Ζησάκη μέχρι Ζημέρη), Τσολάκη Ανέτας (από Κύπρου έως Ζήση Ζησάκη), Σιαφλέκη ( από Κύπρου έως Οδυσσέα Ελύτη και από Οδυσσέα Ελύτη μέχρι Ελένης Σκούρα), Ευαγ. Σπαθάρη ( από Οδυσσέα Ελύτη έως περιφερειακό), Κασσαβέτη (από Ψαθά μέχρι Ελένης Σκούρα), Ψαθά ( από Νικοτσάρα έως Κασσαβέτη), Νικοτσάρα (από Ψαθά μέχρι περιφερειακό), Νίκου Τσιφόρου ( από Βλαχάβα μέχρι Περιφερειακό), Νίκου Τσιφόρου (από Βλαχάβα μέχρι Νικοτσάρα), Καρόλου Κούν ( Χατζηδάκη μέχρι περιφερειακό), Χατζηδάκη ( από περιφερειακό μέχρι Καρόλου Κουν).
Στην Νέα Δημητριάδα οι δρόμοι: Αλκμήνης (από Αφροδίτης ), Κρόνου ( από Ιππέων μέχρι την παράπλευρη του περιφερειακού), Ρέας ( από Πλειάδων μέχρι την παράπλευρη του περιφερειακού), Ελάτης και Σεμέλης από Σεμέλης και Ευριπίδου, και η οδός Ιππέων.
Το έργο πρόκειται να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2016.
Επίσης το έργο της συντήρησης της αγροτικής οδοποιίας θα ξεκινήσει την άνοιξη, όταν θα έχουν βελτιωθεί οι καιρικές συνθήκες που απαιτούνται για την ομαλή εκτέλεση του έργου.