Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 17:58
Τοπικά

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για τον μανάβη, που φέρεται να κακοποίησε 14χρονη

Εννέα μέρες μετά τη σύλληψη του 54χρονου Βολιώτη επαγγελματία στην Κέρκυρα για την καταγγελλόμενη κακοποίηση 14χρονου κοριτσιού από τον Βόλο, με τη συγκατάθεση μάλιστα της ίδιας της μητέρας του κοριτσιού, οι λεπτομέρειες της υπόθεσης συνεχίζουν να προκαλούν φρίκη και εμετό και να σοκάρουν το πανελλήνιο.
Στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής, δημοσίευμα με τίτλο «Πλούσιος μανάβης παιδεραστής» επικαλείται φήμες σύμφωνα με τις οποίες ο 54χρονος μετρά στο ενεργητικό του ακόμη πέντε θύματα, πέρα από το επίμαχο περιστατικό με την ταλαιπωρημένη ανήλικη και διατυπώνει ερωτήματα για το αν ευσταθούν αυτές.
Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ακόμη την κατάθεση που φέρεται να έδωσε η 14χρονη για τη σχέση της με τον 54χρονο, από την αρχή της γνωριμίας τους μέχρι και το τέλος στο λιμάνι της Κέρκυρας πριν από δύο Σάββατα, οπότε οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας  προχώρησαν στη σύλληψή του.
Όπως είναι γνωστό, για την εν λόγω υπόθεση καταγγελλόμενης κακοποίησης ο 54χρονος έχει ήδη οδηγηθεί στη φυλακή, ενώ προφυλακιστέα κρίθηκε με απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα και η 40χρονη μητέρα του κοριτσιού.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο 54χρονος γνώριζε τη γιαγιά της ανήλικης και φρόντιζε να επισκέπτεται το σπίτι τους με αρκετά δώρα και τρόφιμα από το κατάστημά του. Τότε η ανήλικη ήταν 12 ετών. Ο επαγγελματίας ανέλαβε να την πηγαίνει στο σχολείο και σιγά-σιγά άρχισε να προχωρεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, παρά το γεγονός ότι εκείνο του ζητούσε να σταματήσει, λέγοντας ότι αισθάνεται άσχημα. Εκείνος σταματούσε για λίγο και συνέχιζε αργότερα.
Γνωρίζοντας τα οικονομικά προβλήματα της οικογένειας, ο 54χρονος σε κάποια στιγμή έκανε πρόταση στην ανήλικη να δουλέψει στην επιχείρησή του κι εκείνη δέχτηκε. Τότε ο επιχειρηματίας ξεκίνησε εκ νέου να την παρενοχλεί, αυτή τη φορά στο υπόγειο του μαγαζιού του. Η ανήλικη του είπε ότι την αναγκάζει να σταματήσει τη δουλειά. Ο επαγγελματίας ωστόσο φέρεται και πάλι να μη σεβάστηκε το κορίτσι. Άρχισε τότε να της κάνει ψώνια στην αγορά του Βόλου για να κάμψει τις αντιστάσεις της.
Τον περασμένο Νοέμβριο, σύμφωνα πάντοτε με όσα φέρεται να κατέθεσε η 14χρονη -σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα-, η μητέρα της ανήλικης τούς έπιασε στα πράσα γυμνούς και τότε απείλησε τον επαγγελματία ότι θα του κάνει μήνυση. Οι σχέσεις του επαγγελματία με την οικογένεια διακόπτονται πλήρως αλλά φαίνεται ότι τον περασμένο Μάιο αποκαταστάθηκαν, και ο
επαγγελματίας φέρεται να αναλαμβάνει εξόδους της οικογένειας σε ταβέρνες.
Το ταξίδι για την Κέρκυρα ο 55χρονος φέρεται να το έψηνε από τον Μάιο τάζοντας ψώνια και διασκέδαση. Η ανήλικη δέχτηκε τελικά, καθώς έδωσε και τη συγκατάθεσή της η μητέρα της.
Μέχρι να φτάσουν στο ξενοδοχείο, η ανήλικη πίστευε ότι οι δυο τους θα κοιμόντουσαν σε ξεχωριστά κρεβάτια, όμως ο 55χρονος όταν έκλεινε το δωμάτιο ζήτησε τελικά αυτό να
έχει διπλό κρεβάτι. Οι απελπισμένες φωνές της μικρούλας το βράδυ της Παρασκευής
– ξημερώματα Σαββάτου, όπως είναι γνωστό έγιναν αντιληπτές από το προσωπικό του ξενοδοχείου. Άμεσα κλήθηκε και επενέβη η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας της Κέρκυρας με αυτοψία στον χώρο, όταν ο 55χρονος πήρε την ανήλικη και έφυγε από το ξενοδοχείο με σκοπό να επιστρέψουν στον Βόλο.
Προφανώς φοβούμενος επικείμενη σύλληψή του μάζεψε τα πράγματά τους αιφνίδια με σκοπό να φύγουν τελικά από το νησί των Φαιάκων όπου θα περνούσαν ολιγοήμερες διακοπές την επομένη κιόλας μέρα μετά την άφιξή τους.
Η 14χρονη έλυσε τότε τη σιωπή της και μίλησε στην αστυνομία. Αναφέρθηκε σε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης καθώς και στη σχέση που είχε ο 54χρονος με την αδερφή
της (που σήμερα είναι 17 χρονών), πριν από δύο χρόνια.
Η Εισαγγελία Κέρκυρας έδωσε ακολούθως οδηγίες και για τη σύλληψη της μητέρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται να παραγγείλει και νέα έρευνα για την αδερφή της 14χρονης.