Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 14:00
Τοπικά

Αλλαγές από Δευτέρα στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια για Σποράδες






Αλλάζουν τα δρομολόγια των επιβατικών πλοίων και των ταχύπλοων από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ενώ το ΣΥΜΗ ΙΙ από τη Δευτέρα διακόπτει τα δρομολόγιά του στη γραμμή Βόλος – Σκιάθος, Γλώσσα και την Κυριακή θα εκτελέσει τροποποιημένο δρομολόγιο, με απόπλου από τη Γλώσσα στις 12 το μεσημέρι και άφιξη στον Βόλο στις 15.45.
Τα δρομολόγια του «Πρωτεύς» θα ισχύσουν μέχρι 24 Σεπτεμβρίου, του «Εξπρές Σκιάθος» μέχρι 31 Οκτωβρίου, του «Flyingcat 4» μέχρι 30 Σεπτεμβρίου και του «Ερατώ» μέχρι 30 Σεπτεμβρίου 2017. Το «Ερατώ» θα κάνει δρομολόγια τις Δευτέρες 11, 18 και 25 Σεπτεμβρίου και τα Σάββατα 9, 16, 23 και 30 Σεπτεμβρίου.
Σύμφωνα με τους πίνακες δρομολογίων το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Πρωτεύς» θα εκτελεί δρομολόγια προς τα νησιά των Σποράδων καθημερινά, με απόπλου στις 8 το πρωί στο λιμάνι του Βόλου και με προσέγγιση στο Μαντούδι Εύβοιας Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Το επιβατηγό – οχηματαγωγό «Εξπρές Σκιάθος» θα αποπλέει από το λιμάνι του Βόλου κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή στις 9 το πρωί. Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα προσεγγίσει τη Σκιάθο και τη Γλώσσα, κάθε Τρίτη Σκιάθο, Γλώσσα, Σκόπελο, ενώ κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή θα πηγαίνει και στα τρία νησιά.
Τέλος, το καταμαράν «Flyingcat 4» θα αποπλέει όλες τις μέρες της εβδομάδας στις 6.40 το πρωί από την Αλόννησο και θα αποπλέει ξανά για τα νησιά από το λιμάνι του Βόλου στις 16.30 τις καθημερινές και 16.00 τις Κυριακές προς τα τρία νησιά.