Τετάρτη, 29 Μαρτίου, 2023 22:44
Τοπικά

Άγριο «κυνήγι» στην παραλία των ΙΧ γι αύξηση εσόδων στο πάρκινγκ – Άλλη μια καινοτόμα ιδέα του κ. Θρασύβουλου


Χρησιμοποιώντας σαν μακρύ χέρι το Λιμενικό Σώμα η διορισμένη διοίκηση του Οργανισμού Λιμένος Βόλου (ΟΛΒ), βλέποντας προφανώς τα έσοδά της να μειώνονται από τη λειτουργία του πάρκινγκ (την ίδια στιγμή που αδυνατεί να αντλήσει άλλα από το φυσικό της έργο, δηλαδή τη λειτουργία του λιμανιού) ανακοινώνει ότι θα εξαπολύσει πογκρόμ κατά των οδηγών που σταθμεύουν παράνομα στην παραλιακή οδό (Αργοναυτών).
Ως επίσημη αιτία, βεβαίως, προβάλλεται η έναρξη της θερινής περιόδου και η ανάγκη να αποφευχθούν συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή κίνηση των τροχοφόρων.
Συγκεκριμένα σε σημερινή του ανακοίνωση του Δ.Σ. της ΟΛΒ Α.Ε. αναφέρει ότι «δεδομένου ότι μπαίνουμε στην τουριστική περίοδο και αναμένεται αυξημένη κίνηση οχημάτων και πεζών, επισημαίνουμε ότι πρέπει να ακολουθούνται οι υποδείξεις των υπαρχόντων σημάτων απαγόρευσης στάσης – στάθμευσης, διότι εγκυμονείται κίνδυνος τροχαίου ατυχήματος από την κατάληψη με σταθμευμένα οχήματα μεγάλου μέρους του ενός ρεύματος κυκλοφορίας, καθώς επίσης δημιουργείται συμφόρηση της κυκλοφορίας και καθυστερήσεις στην ομαλή ροή της τροχαίας κίνησης.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να αποτραπεί η παραπάνω κατάσταση, γνωστοποιούμε ότι από 30-05-2016 θα εφαρμοστεί αυστηρός έλεγχος της τήρησης των πινακίδων τροχαίας κυκλοφορίας.
Παράλληλα, τονίζεται ότι για την εξυπηρέτηση των οδηγών λειτουργεί και ο Σταθμός Αυτοκινήτων του λιμένα και έχει προβλεφθεί η έκδοση καρτών μηνιαίας ή ετήσιας διάρκειας με προνομιακή τιμή.
Ενημερώνονται επίσης οι ξενοδοχειακές παραλιακές επιχειρήσεις ότι παρέχεται πλέον και δυνατότητα έκδοσης καρτών στάθμευσης στον Σταθμό Αυτοκινήτων του λιμένα επ’ ονόματι της επιχείρησής τους, προκειμένου να χορηγούνται στους πελάτες τους. Για τα σχετικά αιτήματα παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με την ΟΛΒ ΑΕ/Τμήμα Εκμετάλλευσης από 30-05-2016.
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com