Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 07:00
Παραπολιτικά

Ξέχασαν το Νοσοκομείο!






Από φιάσκο σε φιάσκο, λοιπόν, το πήγαν το αναπτυξιακό συνέδριο (στο λόγο μου τέτοιο χάλι ούτε σε αυτές τις αλήστου μνήμης ημερίδες του Καρεκλίδη, να φαντασθείτε) και φυσικά ήρθε και αυτό με την αναφορά του Πρωθυπουργού για τα θέματα της Υγείας στη Θεσσαλία. Ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα του Αναπτυξιακού συνεδρίου στη Λάρισα, ανακοίνωσε τον εξοπλισμό των Νοσοκομείων Καρδίτσας και Λάρισας με μαγνητικό και αξονικό τομογράφο, χαρακτηρίζοντας μάλιστα ντροπιαστικό το γεγονός ότι δεν έχουν ακόμα!

Κι όμως! Και το Νοσοκομείο της Καρδίτσας και το Νοσοκομείο της Λάρισας διαθέτουν μαγνητικούς και αξονικούς τομογράφους. Το μοναδικό νοσοκομείο που δε διαθέτει είναι αυτό του Βόλου, ένα  αίτημα πολλών ετών των κατοίκων της περιοχής, αλλά και του ιατρικού προσωπικού του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Εύλογα το πρωί της Πέμπτης Νίκος Χαυτούρας και Γιώργος Μουλάς τα «έσουρναν» στα κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ που υποτίθεται ότι θα ενημέρωναν τον Αλέξη, ενώ ο Μουλάς τόνισε ότι το Νοσοκομείο Βόλου σε σχέση με το Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας βρίσκεται 20 χρόνια πίσω! Μια ακόμη επιτυχία των Δραμητινού, Δούρα και λοιπών δημοκρατικών ιατρικών δυνάμεων…