Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 13:51
Αθλητικά

Νέα στοιχεία για τη διαιτητική πυραμίδα






Νέες αποκαλύψεις φαίνεται πως έκαναν δύο πρώην διαιτητές από τη δυτική Ελλάδα, σχετικά με την πυραμίδα στο χώρο της διαιτησίας, αποκαλύπτοντας στοιχεία που θα αξιοποιηθούν από τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», οι δύο πρώην διαιτητές κατέθεσαν στην 7η ανακρίτρια, δίνοντας σημαντικά στοιχεία για τη συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία διερευνάται με εντολή του αθλητικού εισαγγελέα, Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα οι δύο πρώην διαιτητές, έδωσαν στοιχεία σχετικά με τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο κατέθεταν χρήματα οι διαιτητές – μέλη της πυραμίδας, καθώς και επιστολές που είχαν ανταλλαγεί ανάμεσα στους δύο μάρτυρες και τον φερόμενο ως «αρχηγό» της πυραμίδας της διαιτησίας.

Μάλιστα η ανακρίτρια φέρεται να είπε στους δύο πρώην διαιτητές πως: «Πέρασε από το γραφείο μου και μου είπε ότι δεν είχε ακούσει τίποτα γι’ αυτή την υπόθεση» κι ο μεγαλύτερος σε ηλικία, που ήταν και παρατηρητής διαιτησίας, της ανέφερε με κάθε λεπτομέρεια τη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της πυραμίδας στο «Ελ.Βενιζέλος». Σε αυτήν μάλιστα, του έδωσε και διαφημιστικά φυλλάδια της εταιρείας για να τα προωθήσει και σε άλλους διαιτητές.

 

Πηγή: sportfm.gr