Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 00:47
Άλλες Ειδήσεις

Όργια με ζευγάρια σε λιμουζίνα στον Πειραιά (photos)






Το βράδυ του Σαββάτου όσοι προτίμησαν να κάνουν ρεβεγιόν στο club για swingers 2+2 plus στον Πειραιά τους περίμενε μια έκπληξη.

Μια λευκή λιμουζίνα με φιμέ τζάμια κάνει τη βόλτα της στο λιμάνι του Πειραιά και στρίβει στο στενό που είναι το club της… ακολασίας στην οδό Δερβενακίων.

Στο γνωστό στέκι των swingers έχουν πάει από νωρίς δεκάδες ζευγάρια για να κάνουν ένα ξεχωριστό kinky ρεβεγιόν, ώστε να τους… μπει καλά ο καινούργιος χρόνος.

Στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι γνωστοί και άγνωστοι έγιναν ένα για να απολαύσουν την απόλυτη ηδονή σε ένα ξέφρενο πάρτι οργίων, γεμάτο αχαλίνωτο σεξ και πολλές εκπλήξεις.

Οπως αποκαλύπτει η Espresso, οι ιδιοκτήτες του club είχαν ετοιμάσει μια απίστευτη έκπληξη στους θαμώνες με τη λιμουζίνα να περιμένει έξω από το μαγαζί και να υποδέχεται εντυπωσιακές γυναίκες ντυμένες Αγιοβασιλίτσες και άνδρες με κόκκινα εσώρουχα.

Όλοι μαζί μπήκαν στη λιμουζίνα με τον σοφέρ να τους ανοίγει την πόρτα για να απολαύσουν μια εμπειρία τύπου sex on the road!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ζευγάρια άλλαζαν παρτενέρ εν κινήσει κάνοντας παθιασμένο ομαδικό σεξ την ώρα που το όχημα κινειται στους δρόμους του Πειραιά και της Αθήνας.

Τα ζευγάρια που είχαν έρθει κοντά μέσα στο μαγαζί περίμεναν με τη σειρά τους να μπουν στη λιμουζίνα ώστε να συνευρεθούν ερωτικά. Άλλωστε οι περαστικοί δεν ήξεραν τι γινόταν μέσα στο αμάξι λόγω των φιμέ τζαμιών.

Τις περισσότερες φορές στη λιμουζίνα έμπαιναν 4 άτομα (2 άνδρες, 2 γυναίκες), αλλά δεν έλειψαν και οι στιγμές που υπήρχαν παρέες των 6 ή 7 ατόμων.

Όσοι, πάντως, δεν κατάφεραν ή δεν πρόλαβαν να μπουν στη λιμουζίνα πέρασαν υπέροχα και στο εσωτερικό του club κάνοντας μαραθώνιο σεξ στους καναπέδες, στα ανάκλιντρα και τα ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια.

Πηγή και φωτογραφίες από την Espresso…