Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 19:34
Παραπολιτικά

Όλα μπερδεύονται γλυκά…






Διαμαρτύρονται, και εύλογα, οι ανεξάρτητες παρατάξεις στο ΤΕΕ Μαγνησίας για τον τρόπο που λειτούργησε η επανεκλεγείσα πρόεδρος, στις πρόσφατες εκλογές, , κατά τη διάρκεια συγκρότησης των διαφόρων οργάνων (προεδρείο, αντιπροσωπεία, κλπ.) και χαρακτηρίζουν τις μεθοδεύσεις πρωτόγνωρες και αντιδημοκρατικές! Να με συμπαθάνε, όμως, μπορεί ένα δίκιο να το έχουν, αλλά η δική τους συμπεριφορά είναι από ανεύθυνη έως υποκριτική!

Και τούτο γιατί γνώριζαν πολύ καλά τις μεθοδεύσεις της διασημότερης θυγατέρας στον κλάδο τους, όλα αυτά τα χρόνια, και την μετάλλαξη του ΤΕΕ σε ένα προσωπικό μαγαζί για την προώθηση προσωπικών, ιδιοτελών πολιτικών συμφερόντων από μέρους της! Θα έπρεπε, λοιπόν, εγκαίρως να ακυρώσουν αυτές τις πρακτικές και τις μεθοδεύσεις και όχι τώρα απλώς να διαμαρτύρονται…

Ας μείνουν με τα προβλήματά τους οι μηχανικοί και ας παρακολουθούν τα κατορθώματα της θυγατέρας, με τον αμειφθέντα με ολόκληρη προεδρία Αντιπροσωπείας, πιστό φίλο του μπαμπά, χρόνια τώρα, να παίζουν τα πολιτικά παιχνίδια τους. Γιατί δεν μπορεί, κάπου θα πήρε το μάτι τους το νέο πρόεδρο της Αντιπροσωπείας την περίοδο τη παγωνιάς και των ζημιών στο δίκτυο υδροδότησης να αναδεικνύεται σε ραδιοτηλεοπτικό σταρ και με απέραντους μονολόγους να λέει τα…δικά του, γιατί έτσι νόμισε, έτσι άκουσε, κάτι του είπαν!