Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 04:45
Θεσσαλία

Χρώματα, μουσική και πλήθος στα εγκαίνια του Πάρκου των Ευχών






Με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα φωτίστηκε ο ουρανός της Λάρισας το βράδυ του Σαββάτου, όταν εγκαινιάστηκε το Χριστουγεννιάτικο «Πάρκο των Ευχών».

Χιλιάδες Λαρισαίοι και επισκέπτες από άλλες περιοχές της Ελλάδας κατέκλυσαν την κεντρική σκηνή του χριστουγεννιάτικου πάρκου, όπου ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης παρέδωσε το κλειδί του πάρκου στον Αϊ Βασίλη. Λίγα λεπτά μετά ακολούθησε συναυλία με τους Μύρωνα Στρατή και Μαλού διασκεδάζοντας τους επισκέπτες.

Η γιορτή ξεκίνησε. Το Αλκαζάρ μετατράπηκε σε ένα «παραμυθένιο χωριό» γεμάτο με λαμπιόνια και χριστουγεννιάτικες μελωδίες, στο οποίο για ένα μήνα μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο «Πάρκο των Ευχών» – έκτασης 64 στρεμμάτων – λειτουργούν 19 θεματικοί χώροι, όπως «το σπίτι του Άη-Βασίλη «η οικογένεια των χιονάνθρωπων», «η παραμυθοχώρα», «η μανιταροχώρα», «το ταχυδρομείο», «το εργαστήρι των ξωτικών», «το παιχνιδόκουτο» και πολλές άλλες, ενώ αναμφίβολα την παράσταση «κλέβει» το παγοδρόμιο που βρίσκεται πάνω στη λίμνη του πάρκου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών στο «Πάρκο των Ευχών» θα φιλοξενούνται διαδραστικά παιχνίδια, συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις, κουκλοθέατρο και πολλές άλλες εκδηλώσεις εμπνευσμένες από το πνεύμα των Χριστουγέννων και όχι μόνο.

 

Πηγή: kosmoslarissa.gr