Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 22:14
Αθλητικά

Χάρμα οφθαλμών ο Volos NFC, 3-2 τα Τρίκαλα






Ετοιμος για την άνοδο στη Football League δείχνει ότι είναι ο Volos NFC, καθώς στο εκτός έδρας φιλικό προετοιμασίας με το ΑΟ Τρίκαλα επικράτησε με 3-2 και μάλιστα αγωνιζόμενος ως επί το πλείστον με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Volos NFC μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Μελισσόπουλo στο 5ο λεπτό, ο Μιλοσάβλιεφ ισοφάρισε στο 26ο με δυνατό σου, ο Σαχινίδης με πλασέ έβαλε τον ΑΟΤ μπροστά στο σκορ στο 76′, ο Δερμιτζόγλου ισοφάρισε με κεφαλιά στο 80′ ενώ ο Μελισσόπουλος στο 84′ έγραψε το τελικό 2-3.

Το σημαντικότερο βέβαια από το σημερινό φιλικό, δεν είναι η νίκη επί μίας ομάδας που αγωνίζεται στη Football League αλλά από το γεγονός ότι σε ένα ακόμη ματς, οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Βόλου απέδειξαν ότι μπορούν να υπολογίζονται από τον Χουάν Φεράντο.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιδόπουλος, Μυρσινιάς, Γκόλιας, Βέρτζος, Κοτσώνης, Πάνος, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Μιλοσάβλιεφ, Τόμιτς, Ν’Λουντούλου

Έπαιξαν και οι: Σαχινίδης, Γροντής, Χιντζίδης, Τσίπρας, Ζγκούρι, Τουγλής

VOLOS NFC: Μούτσα, Ζέρης, Μελισσόπουλος, Δημόπουλος, Δημήνας, Παπαδόπουλος, Δερμοτζόγλου, Ντόσης, Κόλλας, Καλαμίδας, Μηλιώτης

Έπαιξαν και οι Τζελίδης, Ουνγιαλίδης, Πιαστόπουλος, Ντεντάκης, Μάντζης, Κραβαρίτης