Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 18:13
Παραθλητικά

Χάθηκε η ευκαιρία να μαθευτεί η αλήθεια






Από χθες το βράδυ ο Χρήστος Λουκάς αντιμετωπίζεται από μία μερίδα των φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου, ως λαϊκός ήρωας. Και αυτό διότι κατάφερε να βγάλει εκτός εαυτού τον Αχιλλέα Μπέο και να τον αναγκάσει να αποχωρήσει από την εκπομπή του.
Ακόμα όμως και να ισχύει αυτό, τον τίτλο του λαϊκού ήρωα δεν θα πρέπει να τον πιστωθεί ο Χρήστος Λουκάς αλλά οι οργανωμένοι που του υπέδειξαν τις ερωτήσεις που θα έπρεπε να κάνει στον συνεντευξιαζόμενο.
Θα μου πείτε βέβαια, είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος να δέχεται υποδείξεις για το τι ερωτήσεις θα κάνει στον καλεσμένο του; Προφανώς και είναι δυνατόν αν ο σκοπός του είναι να εκφράσει το λαϊκό αίσθημα.
Διότι αν πραγματικά ο σκοπός του ήταν να βγάλει είδηση, η πρώτη του ερώτηση προς το Αχιλλέα Μπέο, δεν θα ήταν σχετικά με την κόντρα που έχει προκύψει με τους οργανωμένους αλλά για το πώς έφτασε η ομάδα σε αυτό το σημείο και το ποια προμηνύεται να είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Αν πάντως ο σκοπός του ήταν κάτι άλλο εκτός από την είδηση, τότε τον πέτυχε και τους αξίζουν πολλά μπράβο.
Μόνο που τα μπράβο, τα δέχεται σήμερα από 80-100 άντε 200 Ολυμπιακούς και όχι από τους χιλιάδες απλούς φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου που με τον τρόπο του, τους στέρησε τη δυνατότητα να μάθουν την αλήθεια για την αγαπημένη τους ομάδα.