Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024 01:26
Τοπικά

Φωτιά σε μονοκατοικία στη Ν. Ιωνία, με ελαφρά εγκαύματα ο ιδιοκτήτης






Φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε σήμερα τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στη Ν. Ιωνία, καλώντας σοβαρές υλικές ζημίες, χωρίς ευτυχώς να προκαλέσει και τραυματισμό σε κάποια από τα μέλη της τριμελούς οικογένειας, ζευγάρι και ένα ανήλικο παιδί, που το κατοικούν.

Το σοβαρό αυτό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα σε μονοκατοικία στην οδό Παλαιών Πατρών (πίσω από το γήπεδο της Νίκης Β.) Στο σημείο μετέβησαν άμεσα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με πέντε άτομα που έδωσαν μάχη προκειμένου να περιορίσουν τις φλόγες. Αποτέλεσμα ήταν να υποχωρήσει μέρος της σκεπής, και να καούν ηλεκτρικές συσκευές και έπιπλα.

Προσπαθώντας να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς ο ιδιοκτήτης του σπιτιού υπέστη ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου

Η ολοκληρωτική κατάσβεση της πυρκαγιάς έγινε στις 6.30 το πρωί, οπότε και αποχώρησε και το τελευταίο όχημα της Πυροσβεστικής, ενώ προανάκριση διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, που πιθανολογεί η φωτιά να προκλήθηκε από βραχυκύκλωμα.

Ζημιές από φωτιά σε κουζίνα
Ζημιές περίπου 1000 € προκλήθηκαν από φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα στην κουζίνα διώροφου σπιτιού στη Σκιάθο.
Η φωτιά ξέσπασε στο ισόγειο του σπιτιού, στη θέση Άμμος της Σκιάθου στις 18.45 και επί τόπου πήγαν δύο υδροφόρα οχήματα με επτά πυροσβέστες, που κατάφεραν να τη θέσουν γρήγορα υπό έλεγχο και τελικά να τη σβήσουν, ενώ τα αίτια ερευνώνται.