Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 19:19
Αθλητικά

Φιλικό τεστ με τον Θησέα Αγριάς, ο Βόλος Ν.Π.Σ.






Το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας θα δώσει σήμερα το απόγευμα ο Βόλος Ν.Π.Σ.

Οι «κυανέρυθροι» θα αντιμετωπίσουν στις 6.00 μ.μ. στο γήπεδο της Πορταριάς τον Θησέα Αγριάς, σε ένα φιλικό όπου ο τεχνικός της ομάδας Χουάν Φεράντο θα χρησιμοποιήσει και πάλι όλους τους ποδοσφαιριστές, ώστε να πάρουν όλοι χρόνο συμμετοχής και παράλληλα να βγάλει νέα χρήσιμα συμπεράσματα.

Το σίγουρο είναι ότι από το φιλικό του προηγούμενου Σαββάτου με τον Μαγνησιακό έμεινε ιδιαίτερα ικανοποιημένος, όχι φυσικά από το σκορ το οποίο σε αυτή τη φάση ουδεμία ουσία δεν έχει, αλλά από το γεγονός ότι οι παίκτες του έβγαζαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλα όσα δουλεύουν καθημερινά στις προπονήσεις. Αυτό άλλωστε είναι το ζητούμενο των φιλικών και αυτό θέλει να βλέπει ο Χουάν Φεράντο.

Τις τελευταίες ημέρες με την υπόλοιπη ομάδα στην Πορταριά έχει ενσωματωθεί και ο 25χρονος Αργεντίνος μέσος Σεμπάστιαν Ιγνάσιο Καμπαγιέρο ο οποίος όμως δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό. Κι αυτό γιατί βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης και της ξεκούρασης μιας και οι αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Ατλέτικο Παρανά, ολοκληρώθηκαν την προηγούμενη Κυριακή.