Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 08:42
Αθλητικά

Φιάσκο το συλλαλητήριο (photos)






Σε απόλυτο φιάσκο εξελίχθηκε το περιβόητο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Νίκη Βόλου με την ανοιχτή υποστήριξη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, καθώς ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα δεν ξεπέρασε τους 150 και αυτοί μαζί με τους περαστικούς.

Μεταξύ αυτών των ελάχιστων που έδωσαν το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο ήταν αποτυχημένοι πολιτικοί, εκδότες και δημοσιογράφοι οι οποίοι εδώ και χρόνια χρησιμοποιούν τις ιστορικές αυτές ομάδες για να ικανοποιήσουν τα προσωπικά τους συμφέροντα.

Για μία ακόμη φορά ο κόσμος του Βόλου μίλησε και έστειλε το δικό του μήνυμα. Είπε ένα ηχηρό ΟΧΙ στο σκοτινό παρελθόν της μιζέριας και της ανυποληψίας και ταυτόχρονα ένα ακόμα πιο δυνατό ΝΑΙ στο μέλλον και στην προοπτική.

Και όπως συμβαίνει πάντα, έτσι και τώρα, οι λίγοι δεν θα υπερισχύσουν των πολλών.

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να πούμε ένα ΜΠΡΑΒΟ σε όλους εκείνους τους Βολιώτες που δεν μάσησαν στην ανελέητη προπαγάνδα που στήθηκε τις τελευταίες 10 ημέρες από αποτυχημένους και πικραμένους που επί σειρά ετών καπηλεύονταν τα δύο ιστορικά σωματεία.

Οσο για τους πολιτικούς που έδωσαν το παρών στο σημερινό συλλαλητήριο, απλά απέδειξαν για μία ακόμη φορά, ότι ο μοναδικός τους σκοπός και στόχος είναι υφαρπάξουν την ψήφο των Βολιωτών