Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 06:27
Αθλητικά

Φεύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μποτσιβάλης;






Πληροφορίες που κάνουν λόγο για αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από την προεδρία της Δ.Ε. του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου μετέφερε μέσω χθεσινού δημοσιεύματος η ηλεκτρονική σελίδα Thessnews.gr.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του την προσεχή Κυριακή, ενώ στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο Καρπενησιώτης παράγοντας δέχεται «πρέσινγκ» από την πλευρά του Αιγινιακού για να αναλάβει τα ηνία της ομάδας της Πιερίας.

Αναλυτικά το άρθρο που φέρει τον τίτλο «Φεύγει από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Μποτσιβάλης;», αναφέρει:

«Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στα διοικητικά του Ολυμπιακού Βόλου από την προσεχή Δευτέρα, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μποτσιβάλης, που είναι ο χρηματοδότης της ομάδας, αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρησή του την προσεχή Κυριακή, όπως διέρρευσε από κύκλους της ομάδας του Βόλου.

Σύμφωνα με μια άλλη φημολογία που αναπτύχθηκε ο κ. Μποτσιβάλης δέχεται «πρέσινγκ» από την πλευρά του Αιγινιακού, για να αναλάβει την ομάδα, αλλά όλα θα ξεκαθαρίσουν την Κυριακή για την ιστορική ομάδα του Βόλου».

Οι πληροφορίες αυτές δεν έχουν μέχρι στιγμής διαψευστεί από την πλευρά του Παναγιώτη Μποτσιβάλη, όπως δεν διαψεύστηκε και το προ μίας εβδομάδας άρθρο στο Liganews.gr, το οποίο επίσης ανέφερε ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη από τον Ολυμπιακό Βόλου μεσούσης της περιόδου.

 

Οπου υπάρχει καπνός…

Η φημολογία αυτή βέβαια έχει ακουστεί πολύ έντονα στο Βόλο τις τελευταίες ημέρες. Πολλοί μάλιστα είναι αυτοί που συνδέουν την πιθανότητα αποχώρησης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη και των άλλων μελών της Διοικούσας Επιτροπής του ποδοσφαίρου με την ηχηρή «απόρριψη» που έτυχαν στις εκλογές του Ερασιτέχνη.

Με δεδομένο μάλιστα το γεγονός ότι η φετινή χρονιά μοιάζει χαμένη για τον Ολυμπιακό Βόλου, ειδικά σε περίπτωση που δεν νικήσει τον Volos NFC την ερχόμενη Κυριακή, γίνεται αντιληπτό ότι οι πιθανότητες πρόωρης αποχώρησης του Παναγιώτη Μποτσιβάλη είναι μεγάλες.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πληροφορίες, ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης έχει ήδη εκφράσει στον Νίκο Τσεκούρα την πρόθεσή του να αποχωρήσει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη να έχει ήδη ξεκινήσει τις επαφές με επιχειρηματίες της πόλης, προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα σε οικονομικό επίπεδο, ώστε να καλύψουν το άνοιγμα μέχρι το τέλος της φετινής χρονιάς.

Απομένει να δούμε αν τελικά οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν και ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης αποχωρήσει πολύ νωρίτερα από το τέλος της αγωνιστικής περιόδου όπως είχε δεσμευτεί.