Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 11:57
Τοπικά

Φαντασμαγορική η “Bραδιά των Φαναριών” -Χιλιάδες φανάρια στον ουρανό του Βόλου (photos)






Χιλιάδες Βολιώτες κατέκλυσαν την παραλία του Βόλου, μπροστά από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη “Βραδιά των Φαναριών”.

Σε μία ιδιαίτερη και εντυπωσιακή εκδήλωση μοιράστηκαν ιπτάμενα φανάρια στα οποία οι Βολιώτες έγραψαν τις ευχές τους, τα ανάψαν και τα πέταξαν στον ουρανό δημιουργώντας μία μαγική ατμόσφαιρα.

Μία ακόμη εκδήλωση που αποδεικνύει περίτρανα ότι η δημοτική αρχή του Βόλου, κάνει ότι μπορεί ώστε να επιστρέψει το χαμόγελο όλων των Βολιωτών αυτές τις Αγιες ημέρες.
Η εκδήλωση είχε και έντονο φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δείξουν την αλληλεγγύη τους και να βοηθήσουν δύο σημαντικούς φορείς στηρίζοντας το έργο τους. Πρόκειται για την Ελληνική Εταιρία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων-ΕΛΕΠΑΠ και το Ιδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», που φιλοξενεί και φροντίζει άτομα με νοητική υστέρηση. Για κάθε φανάρι που μοιράζεται θα προσφέρεται σε κουμπαρά που θα βρίσκεται στο σημείο για το σκοπό αυτό, όποιο ποσό επιθυμούν οι συμμετέχοντες ως οικονομική βοήθεια για τους παραπάνω φορείς.

 

fanaria1

fanaria8

fanaria6

fanaria4

fanaria3

fanaria2

fanaria1

fanaria