Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:30
Τοπικά

Υπόθεση ΕΡΓΗΛ: Η διαπλοκή θέλει να τη «θάψει, ο Αχ. Μπέος την αναδεικνύει – Και σε Άρειο Πάγο, Εισαγγελέα Διαφθοράς η μήνυση






Παρά τη θλιβερή, όσο και εξοργιστική, προσπάθεια των ντόπιων “φίλων” της ΕΡΓΗΛ, πολιτικών και συγκεκριμένων δημοσιογράφων και ΜΜΕ, να κρατήσουν χαμηλά το θέμα της μήνυσης που κατέθεσε ο Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, ζητώντας τη διερεύνηση πιθανής τέλεσης βαρύτατων αδικημάτων σε βάρος της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, από εργολάβους, πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες, η Δημοτική Αρχή συνεχίζει τις προσπάθειες να αναδείξει σε κάθε επίπεδο το έγκλημα που συντελέστηκε σε βάτος της πόλης και των δημοτών.

Ετσι την Παρασκευή ο κ Αχ. Μπέος θα καταθέσει τη συγκεκριμένη μήνυση, που ήδη κατατέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Βόλου, και προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και τον Εισαγγελέα Διαφθοράς, προκειμένου και αυτοί να παρακολουθήσουν την εξέλιξη των διαδικασιών για το μείζον αυτό νομικό και ηθικό θέμα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι από τοπική εφημερίδα, που αυτοχαρακτηρίζεται και σαν σοβαρή (!), η είδηση έλειπε ως απλή αναφορά από την πρώτη της σελίδα, ενώ σε τοπικά ηλεκτρονικά sites, αναρτήθηκε και στη συνέχεια εξαφανίσθηκε δίνοντας κυρίαρχη θέση στα… πάθη του μπαρμπα Γιάννη και των φίλων του και τις ανακοινώσεις πεντακοσίων τόσων σωματείων του… ενός ατόμου, που πρόσκεινται σε ένα κόμμα και στράφηκε κατά του Δήμου Βόλου. Η παρακμή της δημοσιογραφίας στο Βόλο σε όλο της το…μεγαλείο!