Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 13:18
Αθλητικά

Υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί για τη δυσφήμιση της Νίκης






Τα όσα έχουν συμβεί και έχουν γραφτεί από χθες το απόγευμα μετά το ματς του Ρήγα με τη Νίκη Βόλου, είναι βέβαιο ότι αποτελούν δυσφήμιση για το όνομα και την ιστορία της Νίκης.

Το τι έχει συμβεί (εάν έχει συμβεί) μεταξύ των ανθρώπων της Νίκης και παικτών του Ρήγα δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Ωστόσο, είτε αποδειχθούν οι καταγγελίες του Γεωργατζή είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι όλη η Ελλάδα ασχολείται σήμερα με τις δηλώσεις του παίκτη του Ρήγα Φεραίου, οι οποίες σε κάθε περίπτωση έχουν αμαυρώσει την ιστορία των «κυανόλευκων» της Νέας Ιωνίας.

Και σε αυτή την υπόθεση ένα είναι το βέβαιο. Ότι εάν και εφόσον ευσταθούν οι καταγγελίες του Γεωργατζά, εκτός από τους φυσικούς αυτουργούς, υπάρχουν και ηθικοί για όλα αυτά που έχουν συμβεί. Και οι ηθικοί αυτουργοί δεν είναι άλλοι, από όλους εκείνους που καθημερινά δίνουν φρούδες ελπίδες στους παράγοντες της Νίκης ότι και καλά η δεύτερη θέση οδηγεί στα πλέι οφ.

Πώς αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι η Νίκη Βόλου (σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες του Κώστα Γεωργατζή) επιδίωξε να πάρει το ματς με το Ρήγα με αθέμιτο τρόπο, κι ας έχει μείνει εκτός διεκδίκησης του τίτλου εδώ και μήνες; Να το κάνει τι το ματς; Για να τερματίσει στη 2η θέση; Ε και;

Προφανώς οι παράγοντες της Νίκης έχουν πιστέψει το… παραμύθι κάποιων ότι η 2η θέση οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου και έχουν βαλθεί να την κατακτήσουν πάση θυσία. Ακόμα κι αν χρειαστεί να ντροπιάσουν το όνομα και την ιστορία του συλλόγου. Και επαναλαμβάνουμε: Όλα αυτά εάν και εφόσον ευσταθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες.

Απλά τους ενημερώνουμε, ότι είτε το θέλουν είτε όχι, ο Βόλος ΝΠΣ θα είναι η ομάδα που θα κατακτήσει την πρώτη θέση του ομίλου και θα διεκδικήσει την άνοδό της μέσω των πλέι οφ, ανεξάρτητα από τις όποιες αποφάσεις των πολιτικών δικαστηρίων όπου έχουν αποταθεί.

Διότι θα έπρεπε να γνωρίζουν όλοι αυτοί που επί εφτά μήνες ψάχνουν τρόπο να σταματήσουν την πορεία του «Βόλος ΝΠΣ» ότι καμία απόφαση πολιτικού δικαστηρίου δεν μπορεί να επηρεάσει το αγωνιστικό σκέλος του πρωταθλήματος και ούτε φυσικά τις αποφάσεις της ΕΠΟ.