Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 10:23
Αθλητικά

Τσάμπα ήττα στη Λάρισα






Μία κάκιστη εκτίμηση, ένα λάθος και μύα αδράνεια στην άμυνα με την έναρξη του Β’ ημιχρόνου έκρινε το θεσσαλικό ντέρμπι και έδωσε τη νίκη (1-0) στη Λάρισα κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.
Μία ήττα που κράτησε χαμηλά τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι αν θέλουν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα θα πρέπει να βελτιωθούνσε όλους τους τομείς.
Στο πρώτο μέρος, ο Ολυμπιακός Βόλου ήταν ανώτερος. Ηλεγξε το χώρο της μεσαίας γραμμής και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν την εστία του Στρατηλάτη.
Ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης και σε μία ανύποπτη φάση ο Γιοβάνοβιτς από κοντά άνοιξε το σκορ και ουσιαστικά οδήγησε τη Λάρισα στη νίκη. Από το σημείο εκείνο και μέχρι το τέλος του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι η ήττα ήρθε απόλυτα φυσιολογικά.
Κίτρινες: Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπόγιοβιτς, Πάτο, Αναστασόπουλος-Νάστος, Τσιάρας, Μπουτζίκος
ΛΑΡΙΣΑ: Καβουσάκης, Νικολακάκης (84′ Κομεσίδης), Μονιάκης, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Αναστασόπουλος, Μπουντόπουλος (77′ Κουτσιανικούλης), Ναγιάρ, Πάτο, Μαρουκάκης (75′ Καπός), Μπόγιοβιτς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Στρατηλάτης, Ντάσιος (17′ Νικολακόπουλος λ.τρ.), Μπουτζίκος, Αρβανίτης, Καραμανλής, Τσιάρας, Νάστος, Νικολιάς, Τσιλιγκίρης (63′ Μοράν), Ντεπέτρις, Διαμαντόπουλος (71′ Γουόρντεν)