Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 10:18
LIFE

Τριανταφυλλίδου – Βλάχος: Η νέα ζωή στην Αμερική






Στην Αμερική βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο σύντροφός της Πάνος Βλάχος, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με τον Alpha.

Πρόσφατα μάλιστα δημοσιεύθηκε και φωτογραφια τους από τη ζωή τους στις ΗΠΑ, όπου απεικονίζονται με τον διάσημο χορογράφο Curtis Schroeger και έναν φίλο του.

Σύμφωνα με τα όσα οι ίδιοι έχουν δηλώσει, εκεί παρακολουθούν σεμινάρια υποκριτικής και κουβεντιάζουν για συνεργασίες που αφορούν τον κινηματογράφο.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό, αποκάλυψε ότι το ταξίδι στην Αμερική δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τον οποίο, αποχώρησε από την επιτυχημένη σειρά του Alpha.

«Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου. Εγώ, όμως, γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω, είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο. Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί και όχι να ακολουθείς ένα δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου. Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο, και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί», δήλωσε η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο Down Town Κύπρου.

 

Πηγή: Newspost.gr