Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 19:03
ΕλλάδαΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρεις Αλβανοί δολοφόνησαν τον 19χρονο στο Μαρούσι -Καβγάς για 170 ευρώ






Για μια οφειλή 170 ευρώ, στο πλαίσιο αγοραπωλησίας ναρκωτικών, έχασε τη ζωή του ο 19χρονος, στις 18 Μαρτίου στο Μαρούσι.

Η δολοφονία του 19χρονου μπροστά στους φίλους του, στην κεντρική πλατεία του Αμαρουσίου είχε προκαλέσει σοκ. Ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος. Σύμφωνα με πληροφορίες ο νεαρός είχε δώσει στον 23χρονο Αλβανό 170 ευρώ προκειμένου να του δώσει μικροποσότητα χασίς, ωστόσο ο τελευταίος δεν του την έδωσε ποτέ. Αποτέλεσμα ήταν ο 19χρονος να έρθει σε κόντρα με τον Αλβανό και ο τελευταίος να τον μαχαιρώσει θανάσιμα.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει  τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οπως προέκυψε δράστες είναι τρεις Αλβανοί, 23, 24 και 33 ετών για ανθρωποκτονία και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος φίλων του 19χρονου.

Σε βάρος των τριών δραστών εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.

Πηγή: iefimerida.gr