Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024 15:26
Κόσμος

Τραγωδία! Σκότωσε τις 2 κορούλες του πριν τα Χριστούγεννα και πέθανε






Νεκρός βρέθηκε ο 37χρονος Levi Parker που δολοφόνησε τις δύο κορούλες του ενώ βρισκόταν σε δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του για την επιμέλειά τους. Πυροβόλησε την 8χρονη MacKenzie Lee Parker και την 5χρονη Haylee δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι του Parker στη Veranda γύρω στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης. Η μητέρα των δύο μικρών κοριτσιών τους ενημέρωσε πως της είχε κάνει απειλητικό τηλεφώνημα. “Της είπε τέτοια πράγματα που να την κάνουν να πιστεύει πως ήταν η τελευταία φορά που θα είχε την ευκαιρία να τους μιλήσει”, σημείωσε ο αξιωματικός Chris Nanos.
Σχετκό Περιεχόμενο
Χημικά όπλα στα χέρια των τζιχαντιστών! – Κατασχέθηκαν σε στρατόπεδο του ISIS
Σχετικα
5 άρθρα

Όταν οι αρχές έφτασαν σπίτι του 5 λεπτά αργότερα, οι αξιωματικοί προσπάθησαν να μπουν από την κύρια πόρτα. “Λίγο αργότερα άκουσαν έναν πυροβολισμό και έκαναν έφοδο. Μέσα βρήκαν τον 37χρονο και τις δύο κορούλες του μέσα στα αίματα. Η 8χρονη πέθανε ακαριαία, η 5χρονη στο τοπικό νοσοκομείο και ο Levi Parker μπήκε σε μηχάνημα υποστήριξης ζωής.

Το ζευγάρι, σύμφωνα με τον Chris Nanos, είχε νομικά προβλήματα και τη μοιραία μέρα είχαν επισκεφτεί πρώτη φορά τον πατέρα τους μετά από 3 μήνες. Η θεία των κοριτσιών Joan Parker δήλωσε στην Arizon Daily Star πως ο Levi Parker προσπαθούσε να πάρει την επιμέλεια των δύο μικρών κοριτσιών και ήταν δυστυχισμένος που η πρώην γυναίκα του είχε νέα σχέση. “Δεν ήθελε άλλον άντρα με τα κορίτσια του. Πιστεύω ότι είχε περάσει πολλά μετά από 15 χρόνια στον στρατό. Μπορεί να είχε αναπτύξει μετατραυματικό στρες ή άλλα ψυχολογικά”, υπογράμμισε.

Ένα μόνο μήνα πριν από την οικογενειακή τραγωδία, ο Levi Parker είχε αναρτήσει στο Facebook τη λίστα των μικρών του κοριτσιών για τα Χριστούγεννα που περιελάμβανε τα πάντα από ένα άλλο μέχρι μια σοκολάτα και μια κιθάρα. “Είναι δύσκολο. Είναι λίγες ώρες πριν από την ημέρα που υποτίθεται είναι η πιο ωραία μέρα στον κόσμο για τα μικρά παιδιά. Η κοινότητά μας έχασε δύο μικρά παιδιά”, σημείωσε ο Chris Nanos.

πηγή: newsit.gr