Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 02:30
Αθλητικά

Το Σάββατο ο αγώνας με τον Ηρακλή και η φιέστα του Volos NFC






Το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. και όχι την Κυριακή (όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί) θα διεξαχθεί ο αγώνας του Volos NFC κόντρα στον Ηρακλή.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό από τους Βολιώτες, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή θα ακολουθήσει φαντασμαγορική φιέστα για την άνοδο της ομάδας στη Football League ενώ θα γίνει και η απονομή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Volos NFC

Το ερχόμενο Σάββατο στις 6.00 μ.μ. ο Volos NFC θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο της Νεάπολης τον Ηρακλή στο τελευταίο εντός έδρας αγώνα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μία αναμέτρηση όπου θα έχει πανηγυρικό χαρακτήρα, καθώς μετά τη λήξη της θα πραγματοποιηθεί η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αλλά και της ανόδου της ομάδας στη Football League.

Η διοίκηση του Volos NFC καλεί τα μέλη – φίλους της ομάδας μας, μικρούς και μεγάλους, να βρεθούν στο γήπεδο της Νεάπολης, ώστε να χειροκροτήσουμε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας που μας έκαναν ποδοσφαιρικά υπερήφανους και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την άνοδο του Βόλου στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Η φαντασμαγορική φιέστα θα ξεκινήσει λίγα λεπτά μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Ηρακλή και θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις, ενώ θα κορυφωθεί με την απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου του πρωταθλητή στους ποδοσφαιριστές του Volos NFC.

Την απονομή θα κάνουν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας κ. Περικλής Λασκαράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας κ. Δ. Μπουχλαριώτης.

Ας γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο της ομάδας μας στη Football League.

Τα καλύτερα έρχονται.