Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024 16:43
Αθλητικά

Το μπαλάκι για την αλλαγή έδρας του ματς κυπέλλου στα χέρια της διοίκησης του Ολυμπιακού






Από χθες το πρωί στα γραφεία της διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει φτάσει η επιστολή του Volos NFC με την οποία προτείνεται η αλλαγή έδρας από τη Νεάπολη στο Πανθεσσαλικό ( ή στο ΕΑΚ) του αγώνα κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων.

Κι αυτή η πρόταση έγινε με σκοπό να δοθεί η δυνατότητα στους χιλιάδες φιλάθλους του Ολυμπιακού Βόλου να παρακολουθήσουν στην αναμέτρηση του κυπέλλου.

Από χθες βέβαια πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τις εισπράξεις του αγώνα σε περίπτωση αλλαγή της έδρας.

Για να βάλουμε λοιπόν τα πράγματα στη θέση τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Volosday.gr, στην πρόταση που κατατέθηκε τονίζεται ότι τα έσοδα από τα 2.000 εισιτήρια θα διατεθούν στο Volos NFC. Τι σημαίνει αυτό; Οτι σε περίπτωση που τα εισιτήρια ξεπεράσουν τα 2.000, τότε και ο Ολυμπιακός Βόλου θα βάλει χρήματα στα ταμεία του.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι η πρόταση του Volos NFC είναι συμφέρουσα και για τους «ερυθρόλευκους» αφού σε διαφορετική περίπτωση, στην περίπτωση δηλαδή που το ματς διεξαχθεί στη Νεάπολη, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα έχει κανένα οικονομικό όφελος.

Συν τις άλλοις, εφόσον ο αγώνας κυπέλλου διεξαχθεί στην έδρα του Ολυμπιακού Βόλου, παρουσία των φιλάθλων του, θα υπάρχει και αγωνιστικό όφελος για τους «ερυθρόλευκους».

Εκτός βέβαια αν οι διοικούντες τον Ολυμπιακό Βόλου θεωρούν ότι σε αυτό το ματς δεν θα κοπούν περισσότερα από 2.000 εισιτήρια, οπότε δεν θα υπάρχουν και τα προβλεπόμενα έσοδα.

Και για να μην κουράζουμε με αναλύσεις, το πράγμα είναι απλό.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου έχει την πρόθεση να επιτρέψει στους χιλιάδες φιλάθλους της να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του κυπέλλου με τον Volos NFC, βάζοντας ταυτόχρονα χρήματα στα ταμεία της;

Αν ναι, τότε δεν έχει παρά να αποδεχθεί την πρόταση του Volos NFC. Σε διαφορετική περίπτωση απλά παραδέχεται έμμεσα ότι είναι δύσκολο να κοπούν 2.000 εισιτήρια ακόμα και σε ντέρμπι.

Σε κάθε περίπτωση το μπαλάκι βρίσκεται πλέον στα χέρια του Παναγιώτη Μποτσιβάλη.

Ιδού η ρόδος ιδού και το… πήδημα.