Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024 00:55
Ελλάδα

Το μεγάλο παρασκήνιο των πυροβολισμών στον δικηγόρο Αργύρη Λίβα






Το απόγευμα της Δευτέρας ο Αργύρης Λίβας, ο γνωστός δικηγόρος αθλητικών υποθέσεων έπεσε θύμα μαφιόζικης επίθεσης όταν άγνωστοι του έστησαν ενέδρα κοντά στο σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο και τον πυροβόλησαν τρεις φορές στα πόδια.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ανθρώπους που εξετάζουν την υπόθεση το περιστατικό συνδέεται απολύτως με το ποδόσφαιρο, αφού ο κ. Λίβας δεν είχε άλλες υποθέσεις ανοιχτές. Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η εικόνα στον τόπο της επίθεσης ήταν συγκλονιστική. Ο Αργύρης Λίβας έφτασε με τη μοτοσυκλέτα του περίπου 50 μ. πριν από το σπίτι του που βρίσκεται σε αδιέξοδο στο Παλαιό Φάληρο. Εκεί του είχαν στήσει ενέδρα οι δύο κουκουλοφόροι, που κλότσησαν τη μηχανή του και τον έριξαν κάτω. Το χτύπημα ήταν επαγγελματικό και όλες οι κινήσεις μελετημένες.

Οι κουκουλοφόροι, όπως αναφέρει το sportfm.gr πυροβόλησαν δύο φορές τον Αργύρη Λίβα στα πόδια. Το συγκλονιστικό της υπόθεσης ήταν ο κ. Λίβας βρήκε την ψυχραιμία να σηκώσει το χέρι του μπροστά στο κεφάλι του και να τους πει «Κάνατε τη δουλειά σας, φύγετε τώρα».
Τότε ο ένας από τους δράστες του απάντησε «Όχι. Τρεις σφαίρες» και τον πυροβόλησε ξανά