Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024 20:27
Παραθλητικά

Το γλείψιμο πάει… σύννεφο






Σε λίγες ημέρες οι αρμόδιες επιτροπές της ΕΠΟ θα αποφασίσουν για την αδειοδότηση της Λάρισας και κατ’ επέκταση για την άνοδό της στη Σούπερ Λίγκα.

Όπως λοιπόν γίνεται αντιληπτό ο Αλέξης Κούγιας έχει ξεκινήσει αγώνα… γλειψίματος, ώστε να καταφέρει να ξεπεράσει η ομάδα του το εμπόδιο της Επιτροπής Αδειοδότησης.

Με χθεσινές του δηλώσεις λοιπόν, ο Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων ότι κακώς κατηγορούνται για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ κ. Σαρρής, το πρώην μέλος της ομοσπονδίας κ. Σταθόπουλος και τα στελέχη της ΕΠΟ κ. Παπανικολάου και Υφαντής. Σημειωτέον, ο Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που τους είχε καταγγείλει στις δικαστικές αρχές. Αλλά εντάξει, μήπως είναι η πρώτη φορά που αλλάζει άποψη; Συνήθεια του έχει γίνει…

Παράλληλα στην ίδια συνέντευξη, ο Αλέξης Κούγιας τα χώνει στον Μελισσανίδη και στο Κοντονή για τις έως τώρα κινήσεις τους, παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της ΕΠΟ στη διαμάχη που έχει προκύψει.

Και ερωτώ; Τι άλλο θα κάνει ο Κούγιας για να πάρει η ομάδα του άδεια. Και αν τελικά η Λάρισα δεν την πάρει, θα δηλώνει τα ίδια ή θα δούμε μία ακόμα κωλοτούμπα…