Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024 19:55
Τοπικά

Το «γεράκι» πετάει την Κυριακή στην 111 ΠΜ






Όσοι βρέθηκαν πέρυσι στη γιορτή του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας στην 111 Πτέρυγα Μάχης Ν. Αγχιάλου και είδαν τις αεροπορικές επιδείξεις του Σμηναγού Λουκά Θεοχαρόπουλου στην παρέλαση της Θεσσαλονίκης, θα αδημονούν για τη φετινή γιορτή καθώς το «γεράκι» θα πραγματοποιήσει το πρόγραμμα αεροπορικών επιδείξεων στον ουρανό της 111 Πτέρυγας Μάχης την Κυριακή 8 Νοεμβρίου γύρω στις 13.45.

Το «γεράκι» της ελληνικής αεροπορίας που συγκαταλέγεται στους καλύτερους «πολεμιστές» του ΝΑΤΟ, θα πραγματοποιήσει ένα θεαματικό πρόγραμμα επίδειξης και σε κάποια στιγμή της επίδειξης θα απευθυνθεί σε πραγματικό χρόνο από το cockpit με μήνυμά τους στους θεατές.

«Έχουμε μεριμνήσει και για την ασφαλή πραγματοποίηση όλων των εκδηλώσεων και για τις ιδανικότερες συνθήκες παρακολούθησης των εκδηλώσεων, ιδιαίτερα των αεροπορικών επιδείξεων από το κοινό που θα μας επισκεφθεί κι εφέτος», τονίζει ο Διοικητής της 111 Π.Μ., Σμήναρχος (Ι) Κων. Κελλάρης, επισημαίνοντας ότι η προετοιμασία και λειτουργία της Πτέρυγας σε ρυθμούς εορταστικών εκδηλώσεων, δεν έχουν μεταβάλει τους ρυθμούς της επιχειρησιακής της δραστηριότητας, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, τη συμμετοχή σε αποστολές κ.α.

«Μας γεμίζει ικανοποίηση αυτή η μεγάλη προσέλευση κόσμου στη Μονάδα και το ενδιαφέρον τους για το έργο και την αποστολή της Πολεμικής Αεροπορίας μας η οποία αντιμετωπίζει επάξια τις σημερινές προκλήσεις και είναι ικανή αφενός, να υπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα και αφετέρου να υποστηρίζει τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου.

Συνεχίζουμε στην ίδια κατεύθυνση, κοιτάζοντας με αισιοδοξία το μέλλον, χωρίς να ξεχνάμε το παρελθόν, την ιστορία που λειτουργεί ως πυξίδα για το μέλλον μας, περιλαμβάνοντας πράξεις, κατορθώματα, δύναμη ψυχής και αφοσίωση στις αξίες και στα ιδανικά, που επιβάλει η επιχειρησιακή μας αποστολή αλλά και το κοινωνικό έργο που η Πολιτεία με εμπιστοσύνη μας έχει αναθέσει.»

 

ΠΗΓΗ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ