Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024 10:59
Παραπολιτικά

Το έργο «τρεις λαλούν και δυο χορεύουν»!






Το έργο της συντήρησης οδικού δικτύου ξεκίνησε. Μπορείτε να δείτε στην %ce%ba%ce%bf%ce%bb%cf%85%ce%bd%ce%b4%cf%81%ce%bd%ce%b7-%ce%b1%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%bf%cf%83φωτογραφία το ειδικό ασφαλτικό μηχάνημα, την ειδική στολή (με αντίστοιχη κόμμωση) για τέτοια έργα της Αντιπεριφερειάρχη, και τον… Καλτσογιάννη. Α, στο βάθος φαίνονται και δύο εργαζόμενοι!!!

Στο μεταξύ η γνωστοποίηση της προμήθειας ειδικών μηχανημάτων για τεχνητό χιόνι, στο Καρπενήσι, από τον εκεί Περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, προκάλεσε την εύλογη αντίδραση του Σάκη Κοκκίνη, που υπενθύμισε ότι επί προεδρίας του στην ΑΝΕΜ, το 2004, είχε εκπονηθεί σχετική μελέτη, που μάλιστα παραδόθηκε στον Αγοραστό…

Ε και, κύριε Κοκκίνη μου; Αν δεν τακτοποιηθεί η σύνταξη του Ιγγλέση και δεν γίνει πρώτα και χιονοδρομικό στη… Βερδικούσα, περιμένεις ο Αγοραστός να κοιτάξει το Πήλιο; Άντε καλά… εδώ και η «παρηγορήτρα» έγραψε στο πένθιμο σάιτ: «Τα χρήματα που θα διατεθούν και φέτος για το Χιονοδρομικό Κέντρο του Πηλίου είναι μόλις 60.000 ευρώ προκειμένου να γίνουν συντηρήσεις. Ο ανάδοχος που το αναλαμβάνει έδωσε έκπτωση 33%. Τι έκτασης συντηρήσεις θα γίνουν, ο Θεός και η ψυχή τους…»