Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024 14:10
Αθλητικά

Τι περιμένουμε να δούμε από τον Ολυμπιακό στο ματς με την Ελευσίνα






Για πολλούς ο αγώνας με τον Πανελευσινιακό θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα για τον Ολυμπιακό Βόλου. Και ίσως να είναι κάπως έτσι, μια και η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Εστω κι αν δεν αντικατοπτρίζεται πλήρως από το βαθμολογία.
Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός Βόλου είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη, η οποία υπό φυσιολογικές συνθήκες πάντα θα έρθει είτε εύκολα είτε δύσκολα.
Τι περιμένουμε όμως, να δούμε από τον Ολυμπιακό Βόλου στο αυριανό ματς;
Πρώτον να δούμε έναν αγώνα όπου ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα μοχθήσει να φτάσει στη νίκη. Να δούμε δηλαδή μία φορά τον Ολυμπιακό Βόλου έπειτα από καιρό να φτάνει σε μία άνετη νίκη. Μέχρι στιγμής βλέπουμε σε κάθε ματς τους «ερυθρόλευκους» να αγχώνονται μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη.
Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε πως λειτουργεί η ομάδα με τον Ντάριο Φερνάντς και τον Λεόν στον άξονα. Μέχρι στιγμής σε κανένα ματς πρωταθλήματος δεν συνηπήρξαν οι δύο αυτοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ξεχειλίζουν από ποιότητα.
Ακόμα περιμένουμε να δούμε πως θα λειτουργήσει η άμυνα στις στημένες φάσεις. Ας ελπίσουμε ότι αύριο δεν θα ξαναδεχθεί ο Ολυμπιακός Βόλου γκολ από κόρνερ ή από φάουλ.
Το κυριότερο όμως περιμένουμε να δούμε πως θα αντιδράσει ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου. Πόσοι άραγε φίλοι του Ολυμπιακού Βόλου θα βρεθούν στις εξέδρες του ΕΑΚ και πώς θα συμπαρασταθούν στην ομάδα;